Styrketrening med Inger in Dubai

Ok. Jeg skal prøve å unngå å gjøre denne bloggen til en reklameportal for det her online treningsprogrammet vårt, men litt «Styrketrening med Inger in Dubai»- snakk får dere tåle ;-)

Nå er vi i alle fall i gang, men det er nesten som at jeg angrer. Ikke på at vi startet hele greia, for det er jo dritkult og jeg er mildt sagt stolt over at så mange ville være med- vi bikket 80 stk liksom! Jeg angrer på at jeg sa at jeg skulle være med på å følge programmet selv!

Ved første øyekast er jo øktene akkurat like som mine vanlige økter, men så ser man detaljene og den der jækla tempobeskrivelsen ass. Prøv å gjør knebøy på denne måten neste gang du trener: 3 sekund i senkefasen, 1 sekund hold i bunn, 1 sekund på å reise deg, og så rett på neste rep. Jeg lover- du kjenner en forskjell. Jeg måtte redusere belastnigen med 15kg fra det jeg vanligvis gjør liksom!

I dag var det omtrent samme tempo med eleverte bulgarske splitt. Jeg holdt på å kaste opp liksom. Og greia er jo at jeg til vanlig egentlig liker å gjøre bulgarske splittbøy, selv om det er så tungt at det gjør vondt. Bare ikke i dag når det var noen andre (les: programmet) som sa at jeg måtte gjøre de.

Når det er sagt er det jo godt å bare gå inn i gymmet med en plan som man vet gir en bra økt. Jeg pleier jo å lage den i hodet mitt as I go, og da er det jo mindre sjangs for at det klaffer like bra. I dag var det faktisk, tross alt klagingen, ekstra smud å trene. Mamma ankom nemlig Dubai sent i går, og jeg hadde dermed barnevakt. Flaks, for hadde jeg hatt Kaia i gymmet i dag hadde jeg brukt henne som unnskyldning til å ikke gjennomføre ass ;-)

Og så var det meeeget digg å komme hjem til nybakt brød (fra butikken vel og merke) med norsk ost og skinke. Aaaah. Det hjalp, og den interne sytingen forsvant som dugg for solen.

img_8508

Snaiks!

4 kommentarer om “Styrketrening med Inger in Dubai

  1. Kul att egna programmet även är jobbigt för er :) Måste fråga, vilket märke är det på dina träningstights på bilden? Ser himla snygga ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s