Jeg holdt på å dævve

Sorry for clickbait-overskriften, men jeg holdt faktisk på å dævve på løpetur i dag. Strengt tatt er det vel forsåvidt ikke clickbait heller når jeg ikke får betalt for klikk på bloggen, eller? Uansett, Adele som jeg gikk i klasse med da jeg tok PT-utdannelsen i 2011 er i Dubai as we speak. Vi hadde snappet om å ta en løpetur sammen, og i dag fikk vi jammen gjennomført også. Adele er litt (les: veldig mye) bedre på løping enn meg, så jeg var fullt klar over at det ville bli alt annet enn en walk in the park forråsirresånn. Jeg vet ikke om det var tempoet, temperaturen (vi løp midt på dagen), eller det faktum at vi holdt en samtale gående mens vi løp 12km/t- jeg ble dritsliten! Jeg var så i kjelleren etterpå at jeg lå strekk ut på solsengen, for vi startet og endte løpeturen på stranda, og spiste Kaia sine riskaker liksom.

Likevel, som alltid var det fun when it’s done, og jeg var stolt over å ha holdt tritt med spreke Adele. Altså, dama løper mila på 44 minutt- MED barnevogn! 


Adele var forresten ikke den eneste norske skjønnheten jeg fikk treffe på stranda i dag, for på samme hotell var Hedda, aka Fashioncherry, og jeg fikk en koselig prat med henne og den lille fine familien hennes før Kaia sa at vi hadde stått stille lenge nok ;-)

Og dere, så gøy med så mange spørsmål til spørsmålsrunden! Jeg kjenner faktisk at jeg gleder meg til å svare dere, men tror jammen jeg må gjøre det på en videoblogg eller to ass, for, you know, ain’t nobody got time fo dat ;-)

Snaiks!

6 kommentarer om “Jeg holdt på å dævve

 1. Hej Inger,
  Vill bara säga att du inspirerar mig så otroligt mycket! Du är så fantastiskt duktig på träning. Jag har tränat crossfit i snart 4 år men har helt tappat lusten för det. Så jag ska köpa kort på gym och börja träna eget, kommer köra mycket inspirerat från det du kör (det du lägger upp på
  Instagram). Mitt mål är att få lika snygg kropp som din hehe😆😊💪🏾Kram!

  1. Hei! Så hyggelig å høre at du finner inspirasjon her! Synd å høre at du ikke trives like bra med Crossfit lengre, men jeg tror absolutt du da har et bra utgangspunkt til å klare deg bra i gymmet alene!

   Masse lykke til :-D

 2. Hei :D Så flott du er! Det ser ut som om været er fint nå i Dubai? Er det klamt-varmt, eller sånn deilig-varmt? :) Reiser ned om ikke så lenge, skal bo sentralt i Dubai i litt over to uker. Gledes:-)

  1. Hei! Takk :-)

   Nå er det deilig-varmt! Det har vært en liten periode med unormalt dårlig vær, men nå er vi back in business med sol og skyfri himmel :-)

   Du bør absolutt glede deg ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s