På hjemmebane

Jeg har trent med Adele i dag også jeg, og i dag var det styrketrening som stod på menyen. Det trengtes virkelig etter kun to styrkeøkter sist uke, og jeg ba Adele legge opp en økt for rumpe. Det kule var jo at øvelsesutvalget hennes var prikk likt det jeg hadde valgt selv for rumpetrening, dog med litt anderledes reps og sett. Great minds osv ;-P

Én ting hun gjorde ulikt det jeg pleier var å stå ganske bredt med beina under hofteløft. Faktisk så er den varianten en del av den nye fasen i «Styrketrening med Inger in Dubai», og jeg fant fort ut at den tok litt mer i rumpa enn med «vanlig» beinstilling. Try it!

Økten vår, i ekte keep-it-simple-stupus så ut som følger:

A1) 3 x 12 knebøy @ 70-80kg
B1) 3 x 12+12 bulgarske splitt @ 50kg
C1) 5 x 20 hipthrust @ 80kg
Den kjennes allerede i lår og rumpe, så jeg er spent på hva morgendagen bringer :-)


Gudd nait :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s