Nesten for godt til å være sant

Jeg er heldig som har venner, både med og uten barn her i Dubai, men jeg kjenner ofte at jeg skulle ønske jeg var nærmere mine venninner hjemme i Norge. Flere av dem har jo barn, og det ser så koselig ut når de treffes for playdates, forening og barseltreff. Så det faktum at beste Marie og datteren hennes nå er i Dubai, og skal være hos oss i over en uke, føles nesten for godt ut til å være sant! Å si at jeg koser meg med Marie er en stor underdrivelse. Fy søren så heldig jeg er!

Kaia trives også med besøk. Datteren til Marie er jo som en liten dukke i forhold til henne, og det er kult å se hvordan de interagerer.


Åh, den neste uken blir fin ass :-)

8 kommentarer om “Nesten for godt til å være sant

  1. Hei!
    Jeg ønsker meg veldig et innlegg om hvor du anbefaler å bo på ferie i Dubai og hva man burde gjøre når man er der :) Håper du har tid å lyst til å skrive litt om det :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s