Det sitter mellom ørene

Én gang i måneden blir jeg tjukk og begynner å vurdere å kutte ned på sjokoladeinntaket. Likevel er det ironisk nok på denne tiden jeg har mest lyst på, og spiser mest sjokolade. Jeg snakker selvsagt om tante rød, å rulle ut den røde løperen, uka, eller mensen da, som jeg liker å kalle det. 

Så, overskrift referanse nr 1: det sitter mellom ørene. Altså er dette noe jeg innbiller meg. For jeg er jo fullstendig klar over at man ikke blir tjukk over natta. Mulig at man får litt ekstra vann i kroppen av disse hormonene altså, og jeg har spist enorme mengder sjokolade, yoghurtnøtter og smågodt siden Marie kom på tirsdag, men likevel. Vektoppgang kommer av høyt inntak av kalorier over tid, ikke over noen dager. 

Dette måtte jeg i alle fall minne meg selv på i dag når jeg skulle gjøre pullups på trening. 3 sett med så mange repetisjoner jeg klarte, og jeg hadde selvsagt lyst til å klare flere enn sist ukes 3 x 10. Jeg tok meg selv i å tenke at fordi jeg hadde blitt tyngre (noe jeg strengt tatt ikke vet siden jeg ikke har veid meg) så kom pullupsene til å bli tunge og jeg ville ikke klare like mange som sist uke. Da måtte jeg snu på flisa og heller tenke at alt snopet jeg har stappet i meg de siste dagene har gitt meg mer futt i kroppen, og at jeg derfor kom til å naile pullupsene. Og dere, jeg gjorde 11 stk på de to første settene, og hele 12 pullups på det siste. Det tror jeg knapt jeg har gjort ever! Ref nr 2: det sitter i hodet.

Jeg vet ikke om det er dette som kalles mental trening, but if so, I like it :-D


Er det noen som kjenner seg igjen eller er det bare jeg som blir litt rar når mensen kommer?

PS! Jeg har ikke glemt spørsmålsrunden altså, jeg bare har ikke tatt meg tid til den nå som jeg har besøk og greier. Håper det er oki :-)

4 kommentarer om “Det sitter mellom ørene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s