Error

Nå som jeg ikke følger noe treningsprogram for en liten stund koser jeg meg med å typ lage øktene mine på vei bort til gymmet, eller, som i dag, så trener jeg en standardøkt som jeg har kjørt gjennom ørten ganger før.

Jeg har også kost meg med å filme øktene, selv om det hverken er noe nytt eller fancy jeg har gjort de siste dagene. Det er jo mye mer lettvindt å bare slenge opp et videoklipp på Instagram, men jeg har alltid likt å lage disse treningsvideoene, legge på en godlåt og så vise det frem til dere. Mens jeg følgte online-programmet føltes det jo som nevnt litt feil å vise det frem her, så nå var det gøy å kunne filme igjen. 

Så, jeg har filmt og redigert ferdig (!) øktene fra i dag, i går, og dagen før det, men jeg får jo ikke lastet opp de hersens videoene her på bloggen, og jeg skjønner ikke hvorfor! Shit, det irriterer meg altså!

Jeg prøver igjen i morgen, ellers får det bare være, men vit at jeg i alle fall har prøvd.


Snaiks!

6 kommentarer om “Error

  1. Det er faktisk, rart som det høres ut, veldig gøy at du legger ut sånne filmer med fellgood musikk til. Ikke at jeg egentlig trenger mer treningsmotivasjon. For det er jo sånn at det er vanskeligere og ikke trene, enn å trene. Men jah, du skjønner greia! Gøy å se på👌 Skjønner at det ikke skjer når dere har online-programmet 🤓

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s