Wonder Woman Wannabe

For noen uker siden ble jeg spurt av selveste Warner Bros Middle East om å gjøre litt promo for Wonder Woman- filmen som snart kommer på kino, og de måtte ikke spørre meg to ganger foråsirresånn! De ville nemlig at jeg skulle lage noen «Wonder Woman inspirerte» treningsvideoer, og det er jo sånt jeg driver med til vanlig. Minus biten om Wonder Woman selvsagt.

De ville også at jeg skulle lage økter som man kunne gjøre uten for mye utstyr, og det ble med et litt mindre Wonder Woman- aktig spør du meg. Jeg tviler nemlig på at Gal Gadot kun fikk en enslig kettlebell og en ball til rådighet når hun forberedte seg for rollen, men, man tager vad man haver osv. Uansett, det var et kult oppdrag, og øktene ble ganske alright. Jeg har forsåvidt ikke testet de fullt ut enda, men tenker de blir perfekte på terassen til svigerfar i Portugal i sommer. Slenger de opp her i tilfelle dere også vil teste :-D

Som en liten bonus ble jeg invitert til førpremieren av filmen som ble vist i Dubai i går, men de billettene gav jeg fint videre til Ian. Å gå på kino til langt på natt (les: etter klokken 23.00) funker ikke for denne småbarnsmammaen, selv om det selvsagt hadde vært gøy med en date med mannen. Men, han fikk ta med seg en kompis i stedet, og jeg fikk legge meg tidlig, så vi ble jo fornøyde begge to ;-)

XOXO,

Wonder Woman Wannabe

2 kommentarer om “Wonder Woman Wannabe

  1. Hei Inger :) Vil bare legge igjen en kommentar for å si hei :) Jeg har blitt en fast leser, oppdaget deg da jeg googlet etter tips om Dubai. Jeg er i 30-årene, godt gift med 3 barn. Vi fikk øynene opp for Dubai for 12 år siden, og siden da har det blitt noen turer dit og til Abu Dhabi. Vi var på Grosvenor house i mars, 15 nye dager i Dubai/Abu Dhabi venter på oss igjen i juli. Det blir godt og varmt, men når en er på ferie og bader dagen lang så synes jeg ikke det er så ille. Jeg ser at dere er mye på Mina. Jeg har vurdert den til noen dager i sommer, men leser at det er så høyt musikk der på kveldene og natta at folk sliter med å sove. Hva synes du? Uteområdet ser veldig fint ut, og det frister å booke det. Vi har også vært mye på Le Royal Meridien, men i sommer ble det helt sinnsyke priser med 3 barn :)
    Også må jeg si at bloggen din er motivasjon til 100, stå på videre!

    1. Hei! Ja, flere hotellgjester jeg har snakket med på stranden har sagt det med musikken. Noen sa det ikke var til å holde ut, andre sa det var ok, men selvsagt litt irriterende. Men alt annet der er jo meget bra! Westin, som ligger rett ved siden er kunne jo vært et alternativ? Men tror kanskje det er litt dyrere dessverre.. :-/

      God tur uansett! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s