1. juni i bilder

Åh, denne dagen har vært fin, og det til tross for at den startet ganske mye tidligere enn om jeg hadde fått bestemt. Typ kvart over fem sa Kaia at det var morgen, og det var bare å komme seg opp. Hun skulle inn i stua for å si hei til dukkene sine, eller bebi, som hun sier. 

Typisk nok var jeg tom for kaffe, og tenkte derfor vi kunne gå ut en tur for å kjøpe Starbucks, som plaster på såret for den litt for tidlige starten på dagen liksom. Men vel ute kom jeg jo på at det ikke er innafor å drikke kaffe i all offentlighet nå som det er Ramadan og greier, og dessuten var ikke kaffesjappa åpen en gang #grytidlig

Jeg fikk kaffe til slutt da, og siden det har dagen bare blitt bedre. Vi dro på stranden, og fikk med oss Ian også i dag. Kaia gjør så mange kule ting om dagen, og er så flink i vannet, og da er det ekstra gøy at Ian er der og får det med seg han også. Hun gjør meg så glad, og det er jo enda bedre å dele den lykken med noen. Så da står vi der begge to, tullete av stolhet av den lille frøkna vår.

Og som for å fullføre en allerede flott dag løp jeg 5 kilometer på mølla fortere enn noen gang før. Det må ha vært på grunn av all den friske sjølufta ass!

Erhm, eller kanskje ikke. Men ja, det føltes bra å løpe i dag.


Nå er hu mor trøttere enn trøtt og må komme seg i loppekassen!

Snaiks :-)

6 kommentarer om “1. juni i bilder

  1. Hei!
    Titter innom bloggen din jevnlig og drømmer meg bort fra kalde Norge:) Dere virker så herlige og Kaja er så søt! Dere er jo ofte på stranden – kanskje du kunne laget et lite blogginnlegg med strandtips med små barn! Har selv 2 små og syns det bare blir styrete på stranda med sand osv, vi velger alltid bassenget.. men strand er jo ganske digg da – var ihvertfall, før barn:-p

    1. Hei! Ah, ja, det kan jeg kanskje skrive om! Der vi går er en beach club, så vi får håndklær, solseng, parasoll, kan bestille mat og drikke, dusjer til å skylle av sanden, basseng og garderober så vi får dusjet og slipper å dra med oss hele stranda hjem. Jeg hadde nok ikke gått så ofte på stranda om det ikke var for den luksusen ;-)

  2. Hei spreka! Må bare spørre om en ting. Tok du noe hensyn på trening når du var i ferd med å bli gravid? Typisk i perioden rundt unnfangelse til positiv test? :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s