Høstferie

Det er ikke mye som minner om sommer i Okka By om dagen. Det er kaldt som fy og høljer ned i intervaller. Eller nei, faktisk så er det så mye vind at det regner bortover, sånn strengt tatt. I går hadde det visst også haglet, så ja, for øyeblikket føles det ut som at vi er hjemme på høstferie i stedet for sommerferie. 

Men, det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær (sa folk), så i dag kledde vi på oss og dro til stranden. Ikke for å sole oss selvsagt, men for frisk luft og sånn ;-)

Strendene i Dubai er fine altså, men da vi kom opp på sanddynene og kikket bortover langs den flotte jærstranden og ett hav som bokstavelig talt glitret i sol så kunne jeg ikke annet enn å tenke at Jumeirah Beach kunne ta seg en bolle i forhold! Det var så nydelig at jeg nesten ble sentimeltal, og jeg skulle så gjerne ønske vi kunne fått en fin soldag der eller to.
Inshallah!


Håper mandagen har vært fin!

Snaiks :-)

2 kommentarer om “Høstferie

  1. Fytti griisen Inger! Testet bootybuilder-maskinen og tok 10 halve «jukk» på slutten som du sa på snap. Var så gåen etterpå, at jeg ikke orket å sitte. Måtte bare ligge. Haha!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s