Jeg skulle ønske Ian var her

..ellers har bursdagen vært akkurat som jeg ønsket. Promille og sånne festligheter stod aldri på planen, lørdag til tross. En stor pose smågodt, film og tidlig i seng var heller kvelden jeg så for meg. Og så en bursdagsøkt selvsagt.

I ekte crossfitånd lot jeg datoen bestemme antall reps og runder. 24 repetisjoner av 6 ulike øvelser, og så 6 runder siden juni er den sjette måneden. Det er første gang jeg har ønsket å være født i januar forråsirresånn ;-) Skulle jo ha klinket til med en finisher på 19 burpees og 85 double unders eller noe sånn, men da jeg endelig etter mer enn 1 time (!) var ferdig, så var det så vidt jeg gadd å ta en post workout selfie!

Slik så herligheten ut:

6 runder av:
24 knebøy @ 35kg (litt vondt i OCDen at det ikke var 32kg da men..)
24 pullups
24 gående utfall @ 35kg
24 armhevinger
24 box jumps
24 KB swings @ 24kg

Nå er det natta for denne gamla!

Snaiks :-) 

6 kommentarer om “Jeg skulle ønske Ian var her

  1. Gratulerer så masse med dagen, du gale maskinkvinne! Jeg ble akkurat like gammel for fem dager siden, men det falt meg ikke inn i halvsøvne engang å finne på sånn crazyness. 144 pullups lizm! Are you mææd? Hoho, god underholdning å lese om. Høres ellers ut som en topp bursdag tros fravær av hubs. Fortsatt god Norgesferie :)

    1. Hahaha, takk! Men det var kipping pullups altså, bare så det er sagt! Forventer likevel en støl kropp i morgen, jeg er jo ikke vant til sånn her lenger!!

      Gratulerer med dagen på etterskudd ;-*

  2. Gratulerer med overstått bursdag!!🎂🎉 Jeg er født siste dag i november så jeg skipper en sånn treningsøkt på bursdagen min, for å si det sånn!!😆

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s