Perfekt timing

Dagens treningsøkt var verken veldig krevende eller lang, men den var likevel meget, meget tilfredsstillende. Jeg tuller jo litt (les: er dønn seriøs) med at jeg har trenings-OCD, og økten gjorde virkelig godt for denne «sinnstilstanden» (eller hva man nå skal kalle det).

Uansett, på tirsdag var jeg ute på løpetur med Harry Hole igjen. Det var knappe to timer igjen av boken, så å si at det var spennende blir en underdrivelse. Jeg virkelig levde meg inn i handlingen mens jeg løp, hadde lyst til å grine til tider fordi det var så bra, og ville ikke at den nesten 15 kilometer lange løpeturen skulle ta slutt. Da den omsider gjorde det hadde jeg mer igjen av boken, jeg hadde bare ikke sjekket hvor mye. Så da jeg skulle løpe i dag (innendørs, because #regn) bestemte jeg meg for å bare løpe til boken var slutt. Jeg tippet det var max 40 minutter igjen, så det var ingen risk at løpeturen skulle bli for lang.

Da oppleseren sa sine siste ord hadde jeg vært på mølla i 25 minutter og noen sekunder og tilbakelagt eksakt 5 kilometer. Altså sånt blir man glad av!!! ..om man har litt OCD i alle fall ;-)

Trist for at boken er over er jeg selvsagt, men oh my God som jeg elsker de bøkene! Appen jeg bruker for å høre heter forresten Lydbok. Jeg er ikke sponset eller noe sånt, bare litt over middels gira på lydbok om dagen. I tilfelle noen syntes det var mistenkelig mye snakk om lydbøker ;-)

Noen som har tips til neste bok?

 

18 kommentarer om “Perfekt timing

  1. Vil bare si at du er herlig å følge, inspirerende og usensurert!
    Jeg vil anbefale boka «Det henger en engel alene i skogen» av Samuel Bjørk. På baksida av boka står det; «Uhyggelig bra…. Pass deg, Jo Nesbø!»

  2. Har du lest bøkene til Kepler? Altså, stalker, hypnotisøren, paganinikontrakten, sandmannen, hypnotisøren og kaninjegeren? Jeg ELSKER Jo Nesbø og Harry Hole, synes disse bøkene nesten er samme nivå! De er så spennende og så bra!

  3. Eg var på 6timers fjelltur i dag, med Harry Hole på øyrene.. Og fyttikatta som eg kosa meg!! Berre pga av deg Inger, så takk for tips :) Har heldigvis mange bøker i serien eg ikkje har lest (les: hørt), så no skal eg virkelig kose meg framover :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s