Complete

Nå har endelig Ian også fått litt sommerferie, og Kaia’s reaksjon da hun så pappaen sin igjen kommer jeg sent til å glemme. Vi har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag, men likevel har det vært en ekstra gøy dag bare for at Ian er her. 

Vi feiret starten på familiesommeren som vi kan best; med en treningsøkt. Neida, men vi trente altså. Jeg fikk til 4 sett med 8ere i  knebøy med 90kg på ryggen, så da var jeg mer enn fornøyd! Jeg tror jammen jeg har blitt sterk av det der treningsprogrammet til Ian ass, for så trygg har jeg aldri vært på den belastningen. Etter trening bar det hjem til laks og poteter til middag, noe som var så sunt at vi måtte veie opp med litt smågodt etterpå ;-)

I går var det sommer og jeg ble solbrent på magen, mens i dag var det høst igjen. Jeg forstår meg virkelig ikke på været, men vi trosset i alle fall vinden og la ut på tur (les: dro til lekeplassen). Krysser fingrene for litt vennligere utevær i morgen!

Anyways, håper helgen har vært fin!


Nå skal jeg legge meg i armkroken til han der på bildet!

Snaiks :-)

5 kommentarer om “Complete

  1. Haha, kanskje ikke så relevant nei, men ett veldig viktig spørsmål likevel!! :-D

   Mine favoritter er:
   Bbq ranch chicken salad (uten black beans og med ekstra kylling)
   Steak diane
   Almond crusted quinoa salad (eller noe sånn, usikker på eksakt navn)

   Og så er jo litt av greia med cheesecake factory å spise seg nesten-mett på brunt brød med smør først da ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s