Portugal bound

To timer søvn og en liten skrott som kastet opp i det vi steg ut av bilen på flyplassen var kanskje ikke den beste starten på dagens reise, men nå som vi er på plass hos svigerfar kan jeg jo ikke annet enn å oppsummere at turen har gått bra, lite søvn til tross. Men én ting er i alle fall sikkert, vi er totalt utskjemte når vi flyr til vanlig, for i dag var det, bokstavelig talt, trange kår på flyet. 

Det hjalp heller ikke at flyvertinnene vekket meg hver gang jeg holdt på å sovne. Kaia sovnet på fanget mitt og jeg ville jo ta igjen litt tapt søvn jeg også, men til slutt var jeg nære å spørre om det ikke var lov til å sove på flyet liksom.

Men uansett, vi er vel framme og jeg gleder meg til morgendagen og sol :-)


Snaiks!

2 kommentarer om “Portugal bound

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s