Curls for the gurls

Det som begynte som en liten challenge mellom pappa og Ian utartet seg plutselig til en knøttliten treningsøkt da hu mor (les: meg altså, ikke mamma) entret gamet. Her om dagen kjøpte Ian litt treningsutstyr, blant annet to fem kilos hantler, og disse lurte han på om pappa klarte å curle 100  ganger uten å pause eller å sakte ned tempo. Ian selv stoppet etter 60 reps (av kjedsomhet håper jeg), mens pappa faktisk klarte å tyne ut 70. Dessverre for pappa var det 30 stk mindre enn meg som gjorde 100 ;-) I win pappa!

De første repsene føltes jo superlette ut, men plutselig kom pumpen og de små søte hantlene var plutselig ikke så søte lenger. Hallo rabdo liksom! Det ble også 30 skulderpress, 20 tricep extensions og 30 reverse flyes før jeg fikk bestemme siste øvelse; 100 thrusters uten stopp. Det var ikke rare greiene, og en totalt random økt, men noe sier meg at det vil kjennes litt i morgen likevel.

Ellers har vi bare slappet av på solsenger og  i basseng, og jeg tror den eneste som ikke er solbrent er Kaia. Forsåvidt kanskje også svigerfar, for han tok powernapen sin inne i stedet for ute sånn som oss andre. Ian har solbrilleskille til og med bak ørene liksom, så han har i alle fall gjort en god jobb. Åh, lol.


I’m out!

Snaiks :-)

8 kommentarer om “Curls for the gurls

 1. Kaia er altså bare så skjønn! Jeg smelter! Hun har blitt en ordentlig liten frøken, og så lik deg, Inger. Kos dere på ferie :)

 2. Hei Inger! Jeg lurte på noe, og det gjelder måten du trener på. Har sett igjennom arkivet ditt at du setter opp øktene slik du selv ønsker og har mye variasjon. Jeg lurer imidlertid på hvordan i alle dager du klarer å ta så mange repetisjoner og sett på såpass tunge vekter og øvelser som markløft og knebøy? Er dette noe du har jobbet målrettet mot før, eller er du så naturlig sterk og utholden? Så på en av øktene at du kjørte typ 20 reps på 70 kg knebøy eller noe, og i kombinasjon med en sirkel av andre øvelser , og lurte på hvordan i all verden det er mulig, hehe… :P

  Må ihvertfall si at du er en stor inspirasjon!

  1. Hei! Hehe, nei det var jo en gang jeg gjorde 5ere med 70kg liksom, men jeg vet ikke helt når det ble ok å ta 20. Jeg har kjørt mye høyrep siden jeg fikk Kaia, og har nok opparbeidet meg en toleranse for mange reps med relativt tung vekt.

   Sorry, har ikke noe bra svar til deg her merker jeg :-/

   1. Takk for svar! Nei er nok ikke lett å vite nøyaktig hva man skal svare, men det er nok som du sier at du har sikkert fått bedre repstoleranse :) Jeg sliter selv med høye repetisjoner på tunge vekter, men nå for tiden prøver jeg å øke repstoleransen med lave vekter og høye reps. Skal si det er vanskelig når man har kjørt lavreps over en så lang periode!

   2. I «gamledager» gjorde jeg jo aldri mer enn 10 reps liksom, og 5×5 var standard, og jeg husker godt at det var litt mer psykisk og fysisk slitsomt med høyrep da ja ;-)

   3. Hehe, jeg forstår ;) Du har jo virkelig opparbeidet deg en skikkelig treningstoleranse, sånn med tanke på at du klarer å kjøre fullkroppsøkter med så stort volum, med høy intensitet OG tunge vekter, og attpåtil to dager på rad (som jeg kan se litt nedover treningsdagboken. Stalker? Jeg?), pluss joggeturer/intervaller. Men dette er sikkert noe som kommer av at du har trent i såpass mange år? Imponerende uansett!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s