Dobbel (ish)

I formiddag filmet jeg en treningsøkt jeg har fått i oppdrag for lenge siden, men siden jeg ikke får vise den på SoMe (enda), fikk jeg i ettermiddag plutselig for meg at jeg skulle trene en liten økt til. Det er litt av årsaken til dagens dobbel, å vise at jeg har trent (*himlermedøynene), men det har også å gjøre med at den første økten ikke var særlig krevende, og så ble jeg helt enkelt inspirert til å gjøre box jumps på den nye benken til svigerfar. 

Nå ble jo ikke box jumps på meg da, for jeg laget økten mens jeg tok de første snatchene liksom, men det ble en passe slitsom kjapp liten quick fix likevel.

4 runder av:
10 + 10 KB snatch @ 16kg
10 + 10 1-arm OHS @ 16kg
10 + 10 1-arm ro @ 16kg
10 + 10 bulgarske splitt @ 16kg


Nå skal jeg fjerne myggen som jeg ser flyr rundt her, og så sove. Shiiit så trøtt jeg ble plutselig! Må være all treninga ;-) ;-P lol!

God natt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s