Roadtrip

Ian sin morfar bor på Evje, og vi har alltid dratt på besøk til ham når vi er hjemme på sommerferie. I fjor ble det derimot ingen tur fordi Kaia var så liten og ikke akkurat fan av å kjøre bil, noe som gjorde den nesten 3 timer lange kjøreturen (hver vei!) litt mer mas. Nå kan hun «bestikkes» med kjeks og Youtube, så i dag kjørte vi av gårde.

Joda, hun er bedre i bil nå enn for et år siden, men jeg hadde likevel forberedt meg på det værste. Heldigvis skulle det vise seg å være uten grunn for turen gikk over all forventning, men det er bedre å bli positivt overrasket enn det motsatte tenker jeg :-)


Det var kjempekoselig å se morfar igjen, særlig nå som vi hadde Kaia med oss som fikk treffe oldefaren sin for første gang. Tenk det, oldefar! Hun er en heldig liten jente ass!

Håper helgen var bra, og lykke til til dere som skal i gang med skole og greier i morgen!

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Roadtrip

  1. Hei! Jeg trener som regel 6 ganger per uke, og i sommerhalvåret blir det gjerne utelukkende løping. Jeg har trent mye styrke tidligere, men da blir det vanskelig å løpe mye. Jeg ser at du løper mye sjeldnere enn meg, og trener mye mer styrketrening, men likevel klarer å holde et godt nivå på løpingen. Hva er hemmeligheten din?? Jeg ser for meg å begynne å løfte vekter igjen etter en løpekonkurranse jeg snart skal delta på. :D

    1. Hmm, det er vel egentlig ingen hemmelighet sånn sett. Jeg har styrketrening som hovedfokus og legger til en intervalløkt eller langkjøring eller to i uka. Lykke til på konkurransen :-)

  2. Så koselig å besøke oldefar, sikkert veldig stas for han også😊😊 Tenker dere at dere vil ha flere barn etterhvert, eller syns dere det holder med ett?☺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s