Typisk

Etter at vi fikk Kaia har jeg brukt vekkerklokke færre enn 10 ganger, og det har da ca utelukkende vært tilfeller da vi må stå opp midt i natten for å rekke et fly. Barnehagelevering skjer mellom 8.15 og 8.45, hvilket gir oss mer enn nok tid om morgningen siden den lille frøkna starter dagen mellom 6 og 7 en gang. Som regel nærmere 6. Dessverre, hvis det er lov å si.

I går vet jeg derimot ikke hva som skjedde. Jeg våknet ytterst i sengen, typ rett før jeg falt på gulvet, med Kaia tett oppi ansiktet. Da var klokken 8! Den ene dagen denne uken der jeg hadde tidlig kunde, og så bestemmer hun seg for å sove to timer lengre enn normalt. Typisk.

Jeg ble litt forsinket til kunden min, men klarte ikke ha helt dårlig samvittighet for det. Det var jo dritdigg å sove lenge ;-)

I morges våknet vi til mørk himmel og torden. Etter en uke og helg med mye jobb i forbindelse med oppstarten av «Quickfix med Inger in Dubai» hadde jeg sett frem til å ta Kaia til stranden, men det så jo, bokstavelig talt, mørkt ut, så vi droppet det. Det er ikke synd om oss altså, solen skinner nå og vi er klar for en tur i bassenget i 38ende, men det var bare litt typisk ;-P

PS! Du vet at du er småbarnsforelder når det å sove til klokken 08.00 føles som lenge.

PPS! Jeg setter altså stor pris på å slippe å stille klokken til vanlig, og er veldig takknemlig for at vi har omtrent stress-frie morgener ellers. Sånn før noen kommer med pekefingeren liksom ;-)

2 kommentarer om “Typisk

  1. Duuu…. hvordan er temperaturen i Dubai i begynnelsen av Juni? Vil så gjerne reise dit med en på snart 3 og en på 7 år, men redd det kan bli for varmt. Blir en typisk bad og sol ferie bare, men orker ikke hvis det er 50 grader i skyggen. Alle sider sier så forskjellig

    1. Hei! Beklager meget forsinket svar! Ble det Dubaitur på dere eller? Her er det i alle fall varmt! Det funker om man kan plaske i et nedkjølt basseng, men ellers er det hett ute ass!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s