God påske sa folk

Jeg kan ikke akkurat si at påskefølelsen har vært til å ta å føle på her i ørkenen, men med påskeeggjakt både på fredag og i går, samt sjokolade til både mellommåltid og middag, kan jeg ikke klage.

Denne videoen har i alle fall ingenting med påsken å gjøre, men om du har lyst til å kjenne det litt ekstra i rumpa neste gang du kjører hofteløft anbefaler jeg at du ser gjennom ;-)

GOD PÅSKE!

2 kommentarer om “God påske sa folk

  1. Är du aldrig sjuk? Du verkar vara så frisk hela tiden, skönt i så fall :D Om du blir sjuk eller skadad, hur tänker du då när det kanske blir en hel vecka borta från träning? Är det jobbigt eller någonting du tänker på eller kompenserar för med maten eller liknande? Har du någonsin haft ett komplicerat förhållande till träning/mat?

    Du är väldigt inspirerande! Sparat många av dina pass och kört några stycken. Tack för det!

    (hoppas det är okej att jag skrev på svenska!)

    1. Ja bank i bordet, jeg er sjelden syk! Det er svært få ganger jeg har måttet være så lenge som en hel uke uten trening, men sist det sjedde var jeg så dårlig at det ikke var noe alternativ. Dersom jeg ikke er veldig syk slik at kroppen sier tydelig fra om at trening er uaktuelt kan det være vanskeligere å droppe trening, men da trener jeg i så fall ikke så hardt. Jeg klarer nok ikke kompensere med mat nei, for når jeg er syk er det trøstemat som gjelder ;-)

      Svensk er selvsagt helt ok! Og kult at du tester noen av øktene mine :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s