Hyttekarantene

Våre 10 første dager i Norge ble tilbragt på tanten min sin hytte på Hellvik like utenfor Egersund. Det var flere som ytret at de syntes synd på oss siden vi måtte i enda en karantene når vi hadde hatt det så strengt i Dubai, men he. Re. Gud. Å være på den hytta med frisk luft og skogen bokstavelig talt rett utfor døra var jo som å komme til himmelen! Jeg kunne fint vært der to uker til, men er selvsagt så glad for at vi i går fikk reise hjem til mamma og pappa. Gjensynsgleden var stor hos både store og små, og det beste av alt, vi trenger ikke si hadet til de igjen når sommeren er over! We home now!!

Her er et lite bildedryss fra hyttekarantenen vår. Det gikk i late morninger, brettspill, norsk mat (altså herregud så mye jeg har spist disse dagene), og gå- og joggeturer langs en av mine absolutt favorittløyper, som ligger rett ved hytta. Vi våknet til fuglesang og solskinn 9 av 10 dager liksom, så takk Hellvik, for en super velkomst til Norge :-D

Planen videre er å komme i gang med treninger, både i grupper og PT-timer, og vi blir boende hos mamma og pappa som vanlig i sommer. Deretter vil vi jo etablere oss i eget hjem, og huset vi har i sikte er nesten for godt til å være sant, så jeg tørr ikke fortelle mer om det. Enda ;-)

Har jeg forresten begynt å blogge igjen?! Det føles nesten sånn- and I like it!

Snaiks!

10 kommentarer om “Hyttekarantene

  1. I like it too!! Har fulgt deg siden 2012 da du begynte å blogge, og jeg må si, du var og er favorittbloggeren :-)

  2. Jag är SÅ glad att du bloggar igen! Min mysstund att läsa din blogg 😍
    Jag är som sagt också gravid och en tränande kvinna .. (väntar mitt andra barn, en sladdis då min första är 7 år).
    Jag gillar inte känslan av att gå upp i vikt och förändrat utseende trots att det är En bebis som växer inom mig. Hur förhåller du dig till kosten? Tips för en fin balans och inte ångest ? 😊 Kramar

    1. Oh, mitt beste tips er å stole på kroppen og la ting gå sin gang. Jeg vet at jeg har lagt på meg mer enn «jeg burde», men vet at det er mer negativt for meg å stresse over det enn «skaden» av å ha litt ekstra vekt liksom.

  3. Great you are back to blogging :-) This new chapter of your life feels exciting. Best of luck!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s