Visit Egersund

Sist ute møtte jeg en av mine gamle skolekamerater for å lage en liten reklamevideo for hjembyen, Egersund. Det blir jo mest sannsynlig Norgesferie på mange i sommer, og Visit Egersund ønsker å vise at «Okka By» også er verdt en visitt for de som har lyst og mulighet.

Selv lærte jeg at Egersund har flere aktiviteter å by på enn den berømte «Trollpikken«, og godt er det ;-) Både overnatting i fyrvokterbolig og «coasteering» høres kjempekult ut, og jeg skulle gjerne ha testet sistnevnte om det ikke var for graviditeten. Jeg får ha det til gode!

Filmingen gikk relativt fort og uproblematisk for seg, og vi avsluttet det hele med digg rekesmørbrød fra Mocca til frokost. Tror ikke det trengs mye overtaling for å få Ian med tilbake dit :-)

Her er det ferdige video-resultatet. Kanskje vi ses i Egersund i sommer..? ;-)

5 kommentarer om “Visit Egersund

  1. Du skrev en gang at du ikke brukte å smøre deg med solkrem på hele kroppen i sola – gjelder dette fortsatt? Smører du Kaia? Vet du hva malignt melanom og hudkreft er? Og hvordan man lett forebygger disse krefttypene? Solkrem og annen beskyttelse mot sola. At man oppholder seg «korte perioder» i sola har ikke noe å si. Bare lurer på hva du tenker om dette? Vet du ikke fronter dette på noen måte, å ikke smøre seg med solkrem. Synes bare det er spennende å høre ditt rasjonale for å ikke bruke 10 min på å smøre deg og forebygge kreft.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s