Bryllupshelg i Molde

I helgen ble Marie og Joar (endelig!) kone og mann. Joar er fra Molde, så bryllupsfeiringen ble holdt på idylliske Håholmen ved Averøy, og for å si det sånn, jeg skjønner hvorfor de ville invitere oss dit! Jeg kan nesten ikke tenke meg et mer perfekt sted for et bryllup!

Vi ble fraktet med båt til holmen fredag ettermiddag, og der ble hele brudefølget til søndagen. Det ble en helt egen atmosfære med alle samlet på ett sted der vi bare kunne gå kort fra det ene lokalet til det andre, og alt var så gjennomført og vakkert at det føltes som at vi var med i en film!

Jentegjengen fra Egersund valgte å reise uten menn, og dermed fikk vi jo oppleve å være på jentetur i tillegg. Vi delte rom, truse og deodorant, og både lo og gråt sammen. Jeg er jammen heldig som har en så fin gjeng venninner.

Det ærefulle oppdraget å være forlover kjente jeg at jeg ikke hadde helt overskudd til å gjennomføre som jeg ville. Marie hadde for eksempel ikke sitt «something blue» (foruten øynene da), og jeg kunne nok generelt gjort mye mer for å gjøre dagen spesiell for henne. Men, bruden har sagt at hun var fornøyd med innsatsen, og vi var vel alle enige om at brylluppet ikke kunne vært bedre. Utendørs vigsel, og en heidundranes fest etterpå- vi lever lenge på denne helgen!

Gratulerer så mye kjære Marie og Joar, og tusen takk for en fantastisk helg!

2 kommentarer om “Bryllupshelg i Molde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s