Trener mens jeg kan

Kroppen min har mildt sagt, og bokstavelig talt, vært all over the place i det siste. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg tror jeg ble høygravid over natten en gang rundt månedsskiftet. Og skal jeg tro ryktene, så regnes man som høygravid i uke 30 når man har dobbelt opp i magen. Jeg kan i alle fall bekrefte at det føles sånn!

Tidligere har det bare vært bekkenet og halsbrannen som har plaget meg, noe jeg har klart å holde styr på ved hjelp av halsbranntabletter, samt å unngå å spasere for langt om gangen. Den siste halvannen uka er det ryggen som har plaget meg, og området rett over magen ved ribbeina. Det har vært så vondt at jeg helt enkelt har måttet legge meg ned flere ganger om dagen for å avlaste ryggen, og jeg har følt meg både lat og hjelpesløs. Jeg sa til Ian at jeg ikke kunne huske at jeg hadde det sånn sist graviditet, verken på slutten av svangerskapet eller underveis, og da kunne han, som den smarte mannen han er, minne meg på at det faktisk er forskjell på å bære fram tvillinger versus en kid om gangen. Vel, the man has got a point!

I morges føltes både rygg og mage bra, så jeg dro rett på trening etter barnehagelevering. Det føles så godt å få bevege seg, og jeg virkelig koste meg på gymmet. Økten var verken lang eller krevende, men jeg fikk godfølelsen etterpå og vel så det.

Ryggen krampet seg igjen etter at jeg hadde laget middag (det ble for mye ståing gitt), så det har blitt noen intervaller i fosterstilling på sofaen. Det er vel bare å akseptere at dette er ståa fremover, og jeg får heller tenke at jeg har vært heldig til nå.

Jeg trener i alle fall mens jeg kan, for jeg har virkelig ingen aning om hva de neste ukene bringer!

..tok noen ekstra postworkoutselfies også, sånn i tilfelle det blir lenge til neste gang ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s