Funny cause it’s true

Dere som har hengt her inne lenge vet kanskje at jeg var smertelig forelsket i Ian lenge før vi ble et par. Vi møttes da vi begge studerte idrett grunnfag, og jeg var betatt fra første skoledag. Selv om jeg egentlig ikke er sjenert våget jeg knapt å prate med ham, og måtte fint vente på sidelinjen til han fikk opp øynene for meg.

Halvveis i skoleåret var vi på skitur til Nesbyen, og på kveldene var det flere som drakk mer enn bare brus. En kveld overhørte jeg Ian fortelle noen at han drømte om å få tvillinger i fremtiden, og jeg, litt brisen, hopper inn i samtalen og bare «vi har tvillinger i familien!!». Jeg måtte fortsatt vente litt før han endelig tok initiativ for en date, men hey, look at us now! Vi skal få tvillinger! Riktignok ikke tvillingutter, men likevel. Jeg synes det er en litt kul historie ;-)

FYI er det mamma sine søstre som er tvillinger, og mormor visste ikke engang at hun hadde to babyer i magen! Hun fikk den ene jenta og trodde det var morkaken som kom etterpå, men så var det en jente til! Altså hvor sjukt er ikke det?! Jeg har visst at vi får to stk siden helt i starten av graviditeten, og er fortsatt ikke helt vant med tanken liksom.

Håper lørdagen er bra!

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s