Tiden flyr i godt selskap

..og selskap, det har jeg! De der to tvillingene i magen min har party hver dag, og i dag har jeg rukket å bli hele 8 MÅNEDER gravid! Altså er det bare meg eller har denne graviditeten gått fort?! Da jeg var gravid med Kaia hadde jeg tellinga på både uker og dager, mens nå får jeg knapt med meg hvilken uke jeg er i før det er en ny!

Men nå som både hus, vogn og sprinkelsenger begynner å komme på plass kjenner jeg jo at det er helt ok at tiden ikke akkurat går i sneglefart. I alle fall med tanke på at jeg for tiden føler meg som en 80-åring med varmepute som bestevenn. Jeg tilbringer mesteparten av dagen i godstolen eller seng, og føler meg generelt ganske ubrukelig. Litt trening og jobb får jeg gjort, men vi snakker typ en time annenhver dag og that’s it. Denne graviditeten har uten tvil innhentet meg- jeg kan seriøst ikke huske at det var så tungt og vondt å være gravid sist! Men, i stedet for å fokusere på hvor dritt jeg føler meg nå, bør jeg nok heller være takknemlig for at jeg fikk være fin i formen såpass lenge. The glass is half-full and all that jazz ;-)

Snaiks!

En kommentar om “Tiden flyr i godt selskap

  1. Så fin du er! Jeg har termin omtrent samtidig som deg, med bare én jente i magen, og hvis det kan være noen trøst, så føler jeg meg óg ganske så dårlig😏 trøst er at etter fødsel blir kroppen bare bedre og bedre, og ikke verre og verre sånn som nå☺️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s