Babyshower jo!

På onsdag var jeg og mamma invitert på middag til tanten min sammen med søskenbarnet mitt Ine Marie. Vel, det var i alle fall det jeg trodde, men da vi kom frem ventet hele jentegjengen på oss, og jeg holdt seriøst på å gå i bakken. Jeg var helt innstilt på at det ikke ville bli arrangert noen babyshower for meg siden det ikke er første gang jeg er gravid, men snilleste Ine Marie tok frem sin indre partyplanner, samlet alle jentene, og overrasket meg så til de grader! Jeg var skjelven i beina lenge etterpå, og det føltes som at jeg hadde et par glass vin innabords. Fy søren så gøy!

Alle hadde hatt med en matrett hver, og Ine Marie hadde fikset tvillingkake i blått og rosa. Jeg ble overøst med fine gaver til tvillingene, og jeg skjønner at vi er i Norge, for det gikk i ullbodyer og fornuftige klær fremfor designerklær i størrelse 3 måneder sånn som sist babyshower. Og akkurat det kjenner jeg er helt greit ;-)

Noe som også var så fint var at mamma fikk bli bedre kjent med alle venninnene mine. Jentegjengen har vokst de årene vi har bodd i Dubai, og det var gøy å få presentere alle de «nye» for mamma. Jeg er kanskje inhabil, men jeg har jo faktisk verdens beste venninner, og følte meg helt stolt over å få «vise de frem».

Dette var stas! Fy søren jeg er heldig!

Og en ekstra takk til Ine Marie og tanten min aka Dadda for å ha stelt i stand alt. Dette var virkelig en overraskelse jeg aldri vil glemme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s