Morgentåke i Dubai

God morgen godtfolk!

Idag startet arbeidsdagen tidlig, og jeg var lettere forvirret når jeg åpnet øynene. To av veggene våre på soverommet består nemlig av vindu fra gulv til tak, og det er som regel svært lyst i rommet når jeg våkner (vi har ikke gardiner!). Idag var det visstnok lyst, men jeg kunne ikke se så mye mer enn det. Det var så mye tåke at kun toppene av bygningene rundt oss vistes. Se selv, ganske kult synes jeg :)

begrenset utsikt fra altanen i morges..
til venstre her kan man til vanlig se "the Greens", et (som dere kanskje forstår av navnet) grønt, fint og frodig område i Dubai. Borte vekk jo!
som sagt, lettere forvirret! ...og trøtt i trynet
back to normal
jepp! alt er som normalt ;)

Nå må jeg jobbe så mannen blir fornøyd! Han har vært i Stockholm i helgen og forelest for Afpt sine personlige trenere in the making (hei til dere forresten ;) )

Ha en fin dag folkens!

4 kommentarer om “Morgentåke i Dubai

  1. Hei! Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan du legger opp kostholdet ditt i forhold til hva du trener og hvorfor? Jeg trener styrke og kondisjon til sammen 5 dager i uken, og trenger egentlig noen tips til et kosthold som er tilstrekkelig nok. Og ikke minst, når unner du deg noe godt, og hva? Lurer også på hvor mange dager du trener i uka gj.snittlig. :)

    1. Hei Lene! Gøy med spørsmål! Jeg spiser stort sett det samme uansett hvordan jeg trener, min kostholdsfilosofi kan du lese litt om her
      Men f.eks i helgen, når jeg trente litt mer enn vanlig, spiste jeg litt mer karbohydrater enn jeg vanligvis pleier. Når jeg unner meg noe godt, oh, don’t get me started! taco, hjemmelaget pizza, sushi, hamburger, jeg er altspisende :D Jeg trener ca 5 dager i uka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s