SHP represent

Som jeg har nevnt tidligere arrangeres det nok en fitness challenge i Dubai- denne gangen med meeeeeeget saftige priser! Beste gutt og beste jente stikker med hele 50,000 dirham hver! «Trøstepremiene» er ikke så verst de heller, bare se her:


Helt ok spør du meg!!! :-D Kvalifiseringsøkten er som dere ser ikke akkurat den type trening jeg vanligvis gjør, men jeg kan jo ikke la være å gjøre ett forsøk! Jeg har testet et par ganger på egenhånd og fikk beste tid på 12.54 min. Igår gjorde både jeg og Ian det «offisielt» foran en dommer, og det gikk myyyyye bedre. Jeg forbedret min tid med over 3 min og endte på 9.50 min! Det er nok til å plassere meg som nummer 3 best blant jentene til nå. På tirsdag er siste frist for å gjøre kvalifiseringsrunden, håper bare ikke 12 jenter gjør det bedre enn meg innen det! Kommer jeg til finalen krysser jeg fingre og bein for litt tyngre øvelser- bring it!!

Øvelsene vi kvalifiseringsøkten består av er jo egentlig litt tullete. F.eks gjør jentene benkpress med hantler på 5 kg istedet for armhevinger som guttene gjør. Og på situpen er det bare om å gjøre å løfte seg langt nok opp til at man klarer å ta på sin egen hæl. Lite krevende med andre ord. Så, som sagt, jeg ønsker meg tyngre øvelser til finalen ;-)


Jo, så må jeg ikke glemme darlingen min da. Han har klaget over at han ikke trodde det ville gå så bra for ham, siden han heller ikke driver med denne type trening, ikke har høyden på sin side etc. . . Gutten ble ferdig på 9.53 min han, og leder nå over alle guttene i Dubai! What can I say? My man ♥

PS! Finalen er 9. og 10. august!
PPS! Pengepremiene er donert av en sjeik. Ok sjeik det der når jeg tenker meg om . . .

Snaiks!

 

12 kommentarer om “SHP represent

 1. Dette er SKILLS!!!! Wow:)) heier på deg! Du har en helt fantastisk blogg og min favoritt!

  Gleder meg til å høre hvordan det går:)

  Guuuud løkk!

 2. Cashiiiing!!! Snart penger på bok og vant ikke dere en tur til thailand og for en tid tilbake?? Ta en tur dit og snart da😉??
  meget bra jobba! Og for en reklame for bedriften deres!! 😊

  1. jeg feirer ikke helt ennå, men vi ligger jo ganske bra an til å komme til finalen, og alle finalister får minst 3000 dhs og det er jo helt konge!

   Jo, stemmer, Ian vant en tur til Thailand, så det blir bryllupsreise i nærmeste fremtid :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s