Svett start

15 stk 30/30s intervaller ble starten på min fredag. Som sist løp jeg de 5 første intervallene på 17km/t, de 5 neste på 17,5km/t og de 5 siste på 18km/t. Hadde det ikke vært for at jeg måtte skynde meg til jobb for en kunde, tror jeg faktisk at jeg kunne løpt et par intervaller til! Det var godt å løpe idag!!

Det eneste negative var jo at jeg var aftersweat omtrent halvveis ut i PT-timen etter.. Jeje, svettere skal jeg bli for nå blir det solings!

20120928-132700.jpg

I’m by the pool if u need me :-D

8 kommentarer om “Svett start

  1. 3,4-10 min?? Jeg er veldig dårlig på å varme opp. Og trapper ned gjør jeg omtrent aldri. Som regel løper jeg intrervaller når jeg har liten tid til å trene, så da har jeg som oftes ikke tid til så mye mer en 2-3 min oppvarming i form av lett jogg før jeg starter intervallene. Men spesielt ved 45/15 er jo litt av greia at man skal starte med relativt lavt tempo, så da blir det jo ikke fullt kjør fra første intervall uansett :-)

 1. Heia

  Lite spm. Har en kollega som jeg har hjulpet å sette opp overkropsprog. for etter beste evner ehh… Han har kun gymsalen på skolen tilgjengelig så det var ikke helt enkelt. Har heldigvis ringer så er reddet nokså langt på vei. MEN: Nå var det vel sånn at dips på kasse o.l var belastende for skuldrene så hvilke tristeps øvelse kan du anbefale? Vi har ingen form for vekter bare en alt for lett medisinball. Push up med smal plassering av armene, kan det være et alternativ? Finner ingenting han kan plassere armene på så han får tatt dips på vanlig måte. Å gjøre det i ringene blir for tungt.

  Gleder meg sånn til å se deg igjen:)

  Keep up the good work, klem:)

  1. Helu! Oj, denne meldingen tror jeg at jeg leste i u-edru tilstand på fredag! Flaks at jeg ikke svarte ;-)

   Armhevingene er ett bra alternativ ja, men dersom det går an å senke ringene sånn at han kan stå omtrent på kne, så kan han jo hjelpe til dipen med å skyve fra med føttene.

   Gleder meg til reunion! Trengs!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s