TRENINGSDAGBOK UKE 40

Mandag 1. oktober
Treningsfri

Tirsdag 2. oktober
3 runder av:
5 trap-bar deadlift
10 strak mark
15 glute ham raise

3 runder av:
5 forovelent ro
10 ring ro
15 sittende ro

2 runder av:
5 benkpress med hantler
10 push up i ringer
15 hand release push up
(ff)

Onsdag 3. oktober
5 knebøy @80kg
3 knebøy @84kg
1 knebøy @87kg

5 knebøy @80kg
3 knebøy @84kg
1 knebøy @88kg

5 knebøy @80kg
3 knebøy @84kg
1 knebøy @88kg

med 6 sittende militærpress @ 30 kg mellom hvert sett
(ff)

Torsdag 4. oktober
Teknikktrening rykk og frivending

3 runder av:
10-8 chins
8 + 8 utfall med to stk kettlebells i rack posisjon
20 swings
10 press over hodet med KB
10 frontknebøy med to stk kettlebells
(ff)

Fredag 5. oktober
Treningsfri

Lørdag 6. oktober
Sprints: 4 stk 200 metere & 4 stk 100 metere
(ff)

Søndag 7. oktober
4 x 6 strakmark @ 90 kg
4 x 6 glute ham raise @ 10 kg
2 x 10+10 hip lift @ 90 kg

med 4 stk chins @ 10 kg mellom hvert sett
(ff)

2 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 40

    1. Jeg tenker at selv om det ikke er noen kalorier i den og bla bla bla, så bør man redusere inntaket så mye som mulig. Det er ikke bra for tenner og skjelett- kalorifri eller ikke! Dessuten tror jeg det blir lettere å kontrollere søtsug dersom man ikke konstant drikker denne søte drikken.

      Men det er lett for meg å si NÅ. For ett halvt år siden var jeg nemlig Inger-pepsimax-Larsen for crying out loud!! Jeg drakk så mye brus at jeg er sikker på at jeg hadde mer brus i systemet mitt enn noe annet. Etter jeg og Ian inngikk en avtale om å holde oss unna brus for 1 måned, har jeg bare ikke likt smaken. Etter 1 mnd brusfri, og jeg egentlig «hadde lov» til å drikke igjen, syntes jeg ikke det smakte godt.

      Det er det rareste som har hendt meg. Ever.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s