31,6 kilometer

..på 3 timer, 5 minutt og 58 sekund. Nå får det være nok.

De første 17-18 kilometerene gikk som en lek, men så begynte bein, knær og hofter å gjøre vondt, og det ble mindre hyggelig.

Seriøst, det er galskap å løpe så lenge! Og ja, jeg vet  at om jeg hadde gikk meg selv lengre tid til å trene før løpet så kunne jeg ha trappet mer gradvis opp og bla bla bla, men hallo! Det kan vel ikke være sunt å holde på med slike distanser?

Nei, etter marathonet på fredag skal jeg tilbake til intervalltrening. That’s my style!

Jeg hadde litt lyst til å grine da jeg kom hjem, men så tok jeg en dusj og bestilte en pizza, så det hjalp litt. Mot griningen iallefall. Sulten var jeg fortsatt, så det ble to epler og 4 speilegg til dessert ;-) Det hjalp, så nå er jeg god og mett og svært trøtt.

photo

photo copy 2

photo copy

Nå gleder jeg meg til å sove.
Peace out party people!

18 kommentarer om “31,6 kilometer

 1. Bra jobba vennen:) Snart e d overstått, og tenk den følelsen DET komme t å bli;) Glede meg t å sjå dg igjen, berre 3 veker t vinterferie tjoho:)

 2. Imponerende til tusen altså!! Det kommer jeg nok aldri til å engang gidde-løpe så langt har jeg ikke tålmodighet til, men tar av meg hatten og bøyer meg i støvet for deg! Du er rå!!

  1. I know! Kneene mine var ødelagte i hele går, bein, hofter og rumpa gjorde også vondt rett etterpå. Idag kjennes det meste bedre, men det frister ikke å løpe for å si det sånn.. Håper det går over til fredag!

   Håper du også har en bra helg!

 3. Kan ikke tenke meg det er sundt å løpe så langt… så enig med deg, tilbake til intervallene :D

  Foressten: ja, til flere utsiktsbilder og utebilder!

  Hilsen ei som savner Dubai.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s