1500 reps

Idag har jeg trent mage i ikke mindre enn 1 og 1/2 time med mr. Abs himself: Lee. Dette er den samme Lee som tok meg gjennom kortstokkgalskapen sist uke.

Dere som følger med i timen vet jo at jeg ikke driver med mye magetrening- bortsett fra de O-Store Baseøvelsene og overhead squat. Det er derfor stooor sannsynlighet for at jeg våkner med støl mage imorgen ;-)

Skal se om jeg får filmet noen av triksene hans og dele med dere. De fleste øvelsene kan nemlig ikke forklares. Åh, og nevnte jeg mat vi gjorde totalt 1500 repetisjoner? Gale mann..

20130225-045142 PM.jpg

Som dere ser hadde ikke treningen umiddelbar virkning, men for meg som alltid har hatt en god og myk mage er det godt å se at det iallefall lurer seg noe under der! :-D

..og for å være helt ærlig har jeg ikke behov for å kunne telle magemusklene mine! Jeg overlater det til de som ikke er like glade som meg i å spise doble porsjoner mat ;-)

Hæv a gudd dej! Jeg teller ned timene til Ian kommer :-)

8 kommentarer om “1500 reps

  1. Fineste magen eg har sett på lenge for å si det sånn!!!! Looking good :)

    Og angående mine pull-up skills så kan de nok ikje målas med dine… Må innrømma at min siste utførte pull-ups for ca to dager siden hadde nok ikje blitt godkjent hos en dommer :p Va såååååå vidt hakå va over stangå, dessuten måtte eg jukse kippa litt! Men alikavell så e eg ganske så fornøyd! hehe…

  2. Synes faktisk (og dette høres utrolig kleint ut, hehe.. men du skjønner) at magen din er finere enn mye annet – heller den enn en med 8-pack liksom:-) hehe

    Håper du fikk filmet litt, kunne trengt litt inspirasjon til magetrening! Går somregel i bein – hater å trene overkroppen (mest fordi jeg er så uinspirert – og med det umotivert)! Må bli bedre på det altså.

  3. Jeg bestiller den magen til når Mini er ute, takk :) Hehe. Forøvrig, snatch på 45 kilo er bra, da! Du kommer til å gjøre det superbra på Open, gleder meg til å følge deg da, jeg heier!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s