Min tur

Jeg fikk selskap av Lee (aka kortstokkmannen/mr. Abs) på dagens økt, men idag var det jeg som hadde styringen. Det betydde selvfølgelig ikke annet enn SQUATS! :-D

Lee var bedre enn meg på vanlig knebøy, men jeg må jo innrømme at jeg syntes det var litt stas at vi brukte samme vekt både på bulgarske splitt og hip lift- og at jeg totalt knuuuuuste ham i overhead squats ;-)

Vi gjorde følgende:
5 x 5 knebøy @ 80 kg
..Lee tvang meg til å gjøre siste sett på 85 kg, og jammen gikk det! Så fra nå av får jeg ikke lov til å drive på med 80 kg lenger!

3 x 10 eleverte bulgarske splitt @ 2 x 16 kg

2 x 8-6 OHS @ 50-55 kg

2 x 10+10 hofteløft @ 100 kg

1 x 10+10 1-beins strakmark elevert på benk @ 20 kg

Og så ble det ett lite kvarter med magetrening etterpå. Man får tydeligvis ikke magemuskler som Lee av ingenting ;-)

photo

Jeg fikk en ganske syk kontakt med både rumpe og hamstring på det siste settet med hofteløft, og jeg tror grunnen til det var at jeg løftet tærne fra bakken og dermed hadde vekten på helene. Jeg tror seriøst at det svartnet litt for meg på slutten. True story.

Nå svimer jeg snart av igjen dersom jeg må glo mer på denne dataskjermen, så jeg tror jeg legger den vekk for kvelden!

Håper dere har hatt (og fortsatt har..) en fin start på uken.
Later :-)

6 kommentarer om “Min tur

    1. Det skulle jeg gjerne gjort, men for å være ærlig har vi ikke gjort noe revolusjonerende som jeg føler for å nevne ;) Det som har svidd mest i magen til nå er øvelser som krever at man gjør 100 repetisjoner, og det er ikke helt min stil. Men viser han meg noe med effektgaranti skal jeg selvfølgelig dele :D

  1. Hei! Jeg kjører knebøy med hantler pga. skiveutglidning i korsryggen (hatt dette i nesten syv år allerede i en alder av snart 22..). Etter at jeg sluttet på håndball har jeg hatt mindre vondt i ryggen og da jeg sluttet med vanlig knebøy har jeg veldig sjeldent vondt lenger. Jeg har fryktelig lyst til å kjøre vanlig knebøy igjen, men føler ikke at det er «verdt» det. Samtidig føler jeg ikke at knebøy med hantler gir samme effekt som vnalig knebøy, uansett hvor lavt jeg går. Så det jeg lurte på er om du har noen tips til andre øvelser som gir samme effekt uten å belaste ryggen min på feil måte?:-)

      1. Jeg har aldri prøvd front knebøy! Så kan absolutt prøve dette:-) Jeg kjører bulgarsk utfall og step up nå, begge med hantler, og føler at dette tar ganske bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s