God start

Klokken ti over halv 8 tikket det inn en melding på mobilen min fra min 8-kunde om at han ikke kunne komme. Synd for ham og fint for meg for da tok jeg anledningen til å teste foten nok en gang, denne gangen på tredemøllen.

Jeg kjørte 10 stk 30/30 intervaller, noe jeg faktisk ikke har gjort siden 6. februar jo! Likevel gikk det overraskende bra! Jeg ble jo selvsagt sliten til slutt, men valgte å heller fokusere på det faktum at jeg i det hele tatt klarer å løpe, istedet for å syntes synd på meg selv bare fordi jeg ble litt andpusten ;-)

photo copy 2 photo copyDet blir snart en ny date med mølla- jeg tenker fredag ;-)

Ha en fin dag!

 

2 kommentarer om “God start

  1. Shake that ass tralalala……Godt d går bedre med foten din. Hadde nå vore bedritent om det løpet sko ødelagt så masse. Du trene så bra uten de intervallene at eg blir heilt imponert øve pågangsmotet. Keep it going:)

    Miss you, stooor klem:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s