Last night

Igår feiret vi Leslie, en crossfitvenninne som skal gifte seg på Hawaii (!) om ca 1 måned. Det var ett forholdsvis rolig og fornuftig utdrikningslag. Vel, kanskje ikke alkoholinntaket var så fornuftig når alt kom til alt- men  intensjonen var iallefall å holde meg til ett par glass vin. .. og det gikk vel ikke helt etter planen. Uansett, vi hadde en super kveld med middag, stand-up, og salsadansing.

Jeg sendte melding til Ian inatt om at vi skal på kurs for å lære sistnevnte, så da tenker jeg det var bestemt :-)

photo

photo copy

Formen idag er forresten upåklagelig- tror det kommer av at jeg utfordret den ene standupkomikeren med pullups, pistols og handstand pushups (dere kan vel tenke dere hvor flott det var i miniskjørt..). Haha, fy søren jeg er classy!

Ha en fin lørdag folks!
I’m out :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s