Klassiker

Litt (vel, egentlig en del) hamstrings og mange pullups fikk bli dagens trening. Og tro det eller ei, men jeg klarte å være effektiv nok til å gjøre alt på 50 min innen kveldskundene mine kom. Det ble:

4 x 6 strakmark @ 90kg
4 x 6 GHR m/10kg vektvest
2 x 12+10 hofteløft @ 100kg

med 4 pullups @ 10kg mellom hvert sett = totalt 40 stk

20130414-102316 PM.jpg

Noen som husker at jeg har kjørt den økten før ;-)

9 kommentarer om “Klassiker

 1. Hei Inger! :) Jeg har tatt slik InBody-test på treningssenteret jeg går på et par ganger nå, og føler sjølv at resultatene samsvarer med mine forandringer/forbedringer og hvordan jeg føler meg. Men så er det noen folk rundt meg som sier at slike tester bare er tull?! Hva tenker du om en slik test?

  1. Det er ikke bare tull, men jeg tror de fleste tester ikke er så nøyaktige som man skulle ønske. Så om en type test gir deg en fettprosent får du kanskje en helt annen score om du gjør en annen type test. MEN bruker du samme type test hver gang du tester kan jo testen være en bra måte å se eventuell forandring på.

   Tenker jeg iallefall ;)

   1. Takk for raskt svar! :) Ja, har vært klar over at det ikke alltid måler helt nøyaktig og har brukt samme maskin hver gang og ser på det som en indikator- men moro å se forandringer! :)

 2. Ut av nysgjerrighet….kan du si hva maksen din i pull ups med pronert grep er? Og gjerne andre løft om du vil dele. Synes øktene dine ser helt sykt harde ut!
  LYkke til i regionals btw:)

  1. Det har jeg aldri testet, så det kan jeg desverre ikke svare på. Vet at jeg har trent med 5 kilo ekstra en gang for lenge siden så det kan isåfall ikke være mye det er snakk om ;)

   Jeg gjør aldri maks-tester så jeg vet jo egentlig ikke noe konkret, men igår klarte jeg 100kg i knebøy for første gang. Og i sist uke gjorde jeg ett par repetisjoner med 110kg i mark. Ellers vet jeg bare treningsvekter på det meste..

   Det blir ikke noe regionals på meg :-S

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s