OTMEM 12

Dere har min fulle forståelse om dere stusser på overskriften, men det er altså ikke en skrivefeil. Crossfittere vil forstå ;-)

Jeg og Ian tok nemlig turen til Crossfit Lifespark idag, og jeg kødder ikke, vi snakker nærmere to måneder siden jeg var der sist. Galskap.

Vi kom for tidlig (eller altfor seint) til timen og jeg fikk dermed øvd meg litt på snatch igjen. Dere som følger ekstra nøye med har nok fått med dere at det ikke akkurat har blitt flusst med de olympiske løftene heller den siste tiden, så det fikk jeg kjenne på idag!

Når timen startet var det 3’ere knebøy som stod på planen, og jeg fikk inn 5 solide sett på 93 kg. De kjentes bra ut, og jeg lurer faktisk på om det kan ha å gjøre med at jeg ikke hadde løftesko.. …eller så kan det være gårdagens reelle karbloading som gjorde susen ;-)

Etter styrkedelen gjorde vi 12 runder av 6 hoppende utfall med 15 kilos plate over hodet, og 6 «plate-snatch» eller «ground to overhead» med samme vekt. Rundene blekjørt i OTMEM-stil, hvilket betyr at man starter en ny runde ved hvert minutt. OTMEM betyr «on the minute every minute», makes sense?

For å være ærlig var ikke økten like slitsom som det ofte blir på crossfit, hadde vi gjort litt flere reps av hver øvelse hadde det nok blitt litt mer utfordrende. Ellers var det en ok treningsøkt til å starte frihelgen med :-)

20130809-024356 PM.jpg

PS! Tusen takk for oppmuntrene ord etter forrige sutreinnlegg ;-) Dere er søte!

4 kommentarer om “OTMEM 12

 1. Ass to ‘da grass :)
  Sliter med å gå dypt nok selv nå, pga kranglete kne…
  Men – jeg har tro på karben jeg da. Å løfte uten bøysko er uvant etter at man er tilvendt fordelen med solide bøysko. Jeg har i flere år latt bøyskoene «hvile», men etter at jeg har tatt de fram igjen siste året, føler jegmeg helt handicapet uten..!
  Og, ja – flotttttte ben!

  1. Takk snilling ;)

   I starten kjente jeg meg veldig handikappet med løftesko. Nå er det jo bedre for jeg har blitt mer vant til dem, men var likevel overrasket over hvor bra knebøyene i «vanlige» sko kjentes.. Får vel bruke litt av hvert tenker jeg ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s