Jeg er ikke sur, bare veldig, veldig skuffet

Idag fikk jeg for meg at jeg skulle teste 1 repetisjons maksimum i benkpress, knebøy og chins. Og det gikk vel sådär..

Benkpress 1 RM: 60 kg
Knebøy 1 RM: 100 kg
Chins 1 RM: 22 kg

Benkpressen hadde jeg virkelig ingen forhåpninger om, for jeg gjør jo tilnærmet aldri øvelsen. 100 kg knebøy har jeg gjort før, så det var jo ingenting å skrive hjem om (men tydeligvis noe å skrive om på bloggen, haha..) og på chinsen ble det skarve 2 kg mer enn jeg gjorde for ca ett år siden.

Så ja, jeg var litt sånn «whatever» etterpå. Egentlig burde jeg jo ikke ha forventet noe supert resultat heller. For som svensken sier, skal man bli bra på noe må man jo øve på det, og når gjør jeg maksløft? Aldri.

Likevel, jeg forstår logikken til svensken. Problemet er vel bare det at jeg vil være flink på alt ;-)

Så for uvanlighetens skyld gjorde jeg en haug med sett i benkpress etterpå:

A1) 10 x 10 benkpress @ 40-45 kg
A2) 10 x 10 sittende ro (har ikke peiling på vekt, for klistermerkene til kabelmaskinen vår er borte)

photo

I skrivende stund ligger både jeg og Ian som slakt på sofaen i matkoma etter hjemmelaget kylling-cashew-pestopizza. Og siden jeg satt oppe til kl 2 (!!!) igårkveld for å se The Sixth Sense (fy søren for en bra film ass!) så tenker jeg det ikke skal bli så lenge til vi kravler til sengs.

Ha en fin kveld partypeople, og god natt :-)

13 kommentarer om “Jeg er ikke sur, bare veldig, veldig skuffet

 1. 60 kg i benk uten å trena på det e jo heilt fantastisk bra da missy!:)))
  100 kg i squat- e jo heilt rått! Det e fader meg tung last og jeg hadde vært stolt og fått «top of the world»- følelse!
  Sist men ik minst 22 f*** kg på slep i pullups e jo fantastisk!
  Ikke noe å være skuffa over ! ;) Du mate jo på i crossfitøvelser og knuse jo på! Syns det var kanonbra jeg!!

 2. Hey you! Ikkje ver skuffa! Det va jo knallbra!! (men kjenne følelesen når listå ein har lagt te seg sjøl e høgere..) Ka e forresten 1RM i markløft og pullups? Mitt mål e å bli liga sterk som deg serru ;-) neida, joda..

  1. Come ån hun! Du e jo supersterkast og slår de fleste ned i sokkene! Ikkje minst e du for meg og ubermange andre et stort forbilde som fremme sunne jenter og at trening ska ver gøy, slitsomt, variert og lysbetont. Tenk på det heller, og kor mye fun du kan ka i stedet for å vær leiesen for tullete tall:) Mmmmmmwah! Ha en fin fredda <3

  2. Hehehehe, søting ;-)

   1 RM test i markløft kommer, men der er lista lav. Jeg får nemlig vondt i korsryggen ( :-( ) hver gang jeg gjør markløft og gjør omtrent aldri tunge markløft lenger..

   Og pullups? Den står jo i innlegget (22kg). Men mente du kanskje press? Isåfall; kommer den også :-D

 3. Inger Inger!! Ikke vær lei deg fine du! Du er en maskin uten like som er helt rå! Du er et forbilde for mange jenter, inkludert meg selv – så bare gled deg over hvor mange jenter som blir inspirert av deg! :) Jeg blir hvertfall super giret når jeg leser øktene dine og vil bare løpe til nærmeste senter å trene! :) Ha en fiiin helg! :)

 4. Oi, 1RM i chins har jeg aldri tenkt på å teste. Det blir jo alltid maks reps. Men godt jobba da! Det er jo også veldig rett det som svensken sier :) meeen , jeg kjenner meg veldig igjen på den følelsen du beskriver.

  1. Ja, jeg visste ikke at man egentlig skulle teste maks rep på chins og pullups- hehe, der ser man hvor nybegynner jeg er på maksløft! Hahaha!

   Får vel teste det også tenker jeg ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s