Man tager vad man haver

I morges ville jeg gjøre de morgenintervallene det ikke ble noe av i går, meeeen det gikk heller ikke som planlagt. Det viste seg at den ene av de fire tredemøllene som liksom skal funke, ikke funket så bra likevel. Selv om jeg skrudde tempoet på full guffe fikk jeg bare joggetempo og det går jo ikke når man skal løpe intervaller!

Så hva gjør man når man vil løpe intervaller og ikke har en tredemølle tilgjengelig? Jeg mener, det er jo ikke hverdagskost egentlig. Bare i Dubai. Hadde jeg vært hjemme i Norge og hatt lyst på en kjapp treningsøkt hadde det blitt bakkeintervaller. Det har vi jo rett utenfor døra hjemme hos mamma og pappa, men her i ørkenen er det ikke akkurat flust av bakker. Rampen opp til parkeringsplassen er det nærmeste jeg kom en bakke i dag, men det fikk duge. Jeg gjorde den litt lenger ved å løpe litt ekstra før jeg kom frem til selve bakken, og holdt pausene korte. Og da ble det faktisk nok med 8 stk- i steikende sol.

Deretter tok jeg med meg mamma, pappa og frokosten på stranda, og her er jeg as we speak, samt blir å finne de kommende timene ;-)

20131005-015230 PM.jpg

Ha en fin lørdag party people!
I’m signing out :-)

2 kommentarer om “Man tager vad man haver

  1. Bare lurte på en liten ting, tar du i mot kostholdsoppdrag ift til personlig kosthold (jeg vet ikke helt hva de heter :P)? :) Jeg har lenge vurdert å justere kosthold og er usikker på kcal inntak osv, men vet ikke hvor jeg skal starte.:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s