Testing, testing, 1,2 3

Så, denne ukentlige Dubai Fitness-konkurransegreia som jeg både har dømt og deltatt i er altså bare en mini-versjon av en årlig fitnesskonkurranse som arrangeres i Dubai. Her kan dere f.eks se litt av fjoråets galskap. Årets event skal gå over to (!) helger, og nå er øktene for den første helgen annonsert.

Kvalifiseringsøkten er 5 minutter med så mange meter som mulig på skiergen. En indre stemme har fått meg til å gjøre 1000 m på skiergen av alle ting opptil flere ganger de siste to ukene, så takket være det kjennes jo ikke 5 minutter så helt forferdelig ut. Dessuten er det 60 jenter som går videre til neste økt, og den cuten satser jeg faktisk på å klare.

Neste økt er 10 minutter med så mange meter på romaskinen som mulig, aka 10 min for distance. I mean come on!? Snakker vi krampe i rumpa eller?

Økt 3 er en fæl KB-økt, som følger:
20 Kettlebell Snatches @ 16kg
10 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg
18 Kettlebell Snatches @ 16kg
9 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg
16 Kettlebell Snatches @ 16kg
8 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg
14 Kettlebell Snatches @ 16kg
7 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg
12 Kettlebell Snatches @ 16kg
6 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg
10 Kettlebell Snatches @ 16kg
5 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg
8 Kettlebell Snatches @ 16kg
4 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg
6 Kettlebell Snatches @ 16kg
3 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg
4 Kettlebell Snatches @ 16kg
2 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg
2 Kettlebell Snatches @ 16kg
1 Double Kettlebell Thrusters @ 2 x 16kg

Jeg testet samtlige av disse idag, og selv om det er vanskelig å presse seg selv når man er helt alene, ble jeg ganske sliten likevel kan jeg love. Kanskje ikke verdens mest oppfinnsomme økter, men enkeltheten gjør at jeg liker dem likevel!

phorowto

Her er forresten mer detaljert info om konkurransen dersom noen skulle være interessert. Og husk; det er åpent for alle, så har du lyst på en tur til Dubai kombinert med en god challenge, er dette din sjangse ;-)

I’m out,
god natt :-)

6 kommentarer om “Testing, testing, 1,2 3

  1. Sist sa jeg at det enkle ofte er det beste.. Nå tenker jeg at det enkle ofte er det verste O.o Du er rå som presser deg gjennom slike økter, hurra for deg!

    1. Usj, tydeligvis er jeg ikke så flink til å presse meg selv. Den KB-økten tok meg nesten 13 minutt å komme gjennom igår da jeg gjorde den alene, idag, mens kunden min pushet meg, gjorde jeg den på 9.38 min! Det er ganske stor forskjell det! Får satse på at det er noen der som pusher når det virkelig gjelder ;-)

      1. Dæven for en forbedring!
        Regner med du klarer å holde motivasjon og fokus oppe helt av deg selv når det er konkurranse ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s