Your wish is my command

Det var noen (ok, 2 stk) som spurte meg om jeg kunne ha spørsmålsrunde, så without further adieu kjører vi på med det :-D

Ask me anything!

Snaiks!

50 kommentarer om “Your wish is my command

 1. I would like to know, how you take cake of your hair, I mean when you train often, do you wash your hair every single time you have done a workout or do you have any other tips to get ready quickly after a workout? :-)

 2. Hvorfor flyttet dere til Dubai? hvordan er det å bo der, og i forhold til jobb og sånt? Har dere tenkt å flytte til Norge igjen?

 3. Digger den komfortable stilen din! Hvor kjøper du shortsene? De ser så behagelige ut! Sikter til de som du har på deg på div bilder tatt nå i sommer.
  Takk for inspirasjon gjennom bloggen og Instagram!

 4. Du har jo vært med på flere konkurranser (løpt maraton, crossfitevents osv) – er det en spesiell konkurranse du husker som verst? (fysisk krevende)
  Flyttet du og Ian direkte fra ferdige studier i Stockholm til Dubai eller hadde dere noen år i Stockholm/Stavanger først?

 5. Hva gjorde at du begynte å trene styrke?
  Planlegger du en treningsøkt før du gjennomfører den eller tar du det litt som det kommer underveis?
  Liker du løping eller styrketrening best?
  Trener du og Ian sammen noen ganger?

 6. Hvordan jobbet du for å klare over 10 pullups? Vet du trener pullups i ca. hver økt, men trente du for eksempel med ekstra kg? Og hvordan la du opp settene – kjørte du deg til maks hver gang, eller stopper du bevisst et par reps færre enn «maks»? Selv står jeg helt fast på 8 reps, og har så lyst å klare 10!

  Ellers må jeg si at du er utrolig imponerende – vakker, sterk og smart. Og du virker som en veldig god mor :-)

  Og hvis du kunne gitt ett treningsråd til 20 år gamle Inger – hva hadde det vært?

 7. Så gøy med spørsmålsrunde :-D
  – Jeg har lenge lurt på hvordan du hører på musikk når du løper (iphone, ipod eller lignende)?
  – Hva synes du om Stockholm som studieby, var det mye gøy som skjedde for dere studenter?
  – Får du dårlig samvittighet dersom dere ønsker å reise på ferie til et annen land enn Norge? Jeg tenker bare når dere først har mulighet og er fri til å møte familie og venner igjen, men så har dere lyst å reise en annen plass :-)

 8. Hei! Hva er tankene dine rundt det med å ta så mye bilder av deg selv, både selfies og i speilet og ofte med lite klær – mtp. hvordan det påvirker Kaia? Jeg har sett at du får levert middag i boks i Dubai (lucky u!) spiser Kaia også en sånn boks til middag? Hvis ikke hvordan middagsvaner har dere for henne? Virker ikke som din familie har helt A4 matvaner for frokost/lunsj/middag (ikke at det er noe feil i det, bare nysgjerrig). Hvordan går det med treningssenteret deres, kan du fortelle litt hvor mange dere er som jobber det, hvordan du jobber nå osv? Ha en fin ferie videre.

 9. Hei flotte deg 💛
  Her kommer mine spørsmål :
  Hvordan trives du i Dubai? Hva er forskjellig fra Norge? Hva er det beste og det verste med Dubai?
  Hvordan traff du mannen din?
  Hvordan er maten i Dubai? Spiser du «alt»?
  Hva slags mat savner du fra Norge?
  Flytter dere til Norge igjen?
  Hvorfor begynte du med trening?
  Kan vi få se mer av hjemmet ditt?
  Kan du vise oss produktene du bruker til hud,hår, ansikt,øyne ++++?
  Ønsker du deg flere barn?
  Hvordan er en typisk dag for deg? (Med og uten mann og barn)
  Ser du Norsk TV?
  Når legger du deg?
  Når ble du opptatt av kosthold?
  Hva tenker du om lavkarbo?

  Jeg absolutt DIGGER deg og håper du kan svare (utfyllende) på alle spørsmålene mine 😚♥️

 10. Hvordan passer du på huden når du er så ny i sola? Noen tips?
  Var det enkelt å bli kjent med folk når du flyttet til Dubai?
  Hvilke matvarer savner du mest fra Norge når du er i Dubai?
  Har du noen tips til lange flyturer?

 11. Hvordan viste du når det var tid for å få barn?

  Synes det er utrolig inspirenden å se at du klarer å ha så stort fokus på Kaia samtidig som du klarer å prioritere deg selv og være og gjøre de tingene som gjør deg Inger samtidig.

 12. Hvor mange ganger i uken og hvor hard anbefaler du ø belaste en muskel for å få både sterkere og større muskler?

 13. Hei

  Veldig inspirerende å følge deg. Det jeg lurer på er om du kommer til å lage en ny video lik den i Portugal i fjord. ‘7 minutt workout, men med andre øvelser.

 14. Kass brystøvelsar har du gjort oppøve årå? :) E og velsigna med et flatare bryst, og konne tenkt med å definera det med litt musklar heller, sånn så deg. (given lots of time in the gym of course haha)

 15. Hva er tankene deres rundt barn nr 2?

  Når du velger å dedikere egne innlegg til «negative» kommentarer som du får, tror du ikke innerst inne at de faktisk treffer deg og du er noenlunde enig? Siden du gidder å bruke tid på å «bevise» for leserne dine og ramse opp hvorfor du er uenig?

 16. Det man trener på;blir man god på.
  Og det ser en jo tydelig i styrken din. ;)
  Men hva tror du kan være årsaken til at du gjør det så godt på løpefronten også? Du springer jo både langt og fort,og tiden på mila er jo imponerende når det er dette du bruker minst tid på!!
  For øvrig;takk for all inspirasjon du deler:)

 17. Hva tenker du om «Dubai bak fasaden» og diskusjonen som har vært angående bloggere som får sponset tur til Dubai for å skrive om et luksuriøst ferieparadis, samtidig som man vet at fremmedarbeidere jobber nærmest som slaver, kvinner er undertrykt osv? Og hvordan er det selv å bo et slikt sted? Det er ingen tvil om at dere lever et luksuriøst liv skjermet fra fattigdom og tiggere, så det er interessant å høre hvordan man takler det når man bor der, og om det er noe dere tenker over?
  Ikke ment som kritikk, men mer for å spørre om noe annet enn trening, kosthold og barn nr. 2 :-D

 18. Dette spørmålet er kun ment som nysgjerrighet, ikke noe slags form for dømming eller kritikk. Men hva synes du selv om fettprosenten din i forhold til hva du spiser? Tenker du selv at du er heldig at du har så lav fettprosent i forhold til hva du spiser eller har du faktisk kontroll over matinntaket ditt? Jeg spør med tanke på at du legger jo titt og ofte ut at du spiser en del sjokolade. Reduserer du da inntaket av vanlig mat i forhold til sjokoladen eller kommer den ekstra? Om sjokoladen er en del av matinntaket ditt, blir du mett av det? Eeelsker selv sjokolade, men kan langt i fra spise det hver dag for det er noe ekstra for meg- kunne liksom ikke spist 100gram med sjokolade og blitt mett av det. Håper du forstår spørsmålet mitt, synes du ser heeelt smashing ut <3

 19. Jeg skal i gang med trening igjen etter jeg ble mamma til en jente for 3 månder siden. Gleder meg til å komme i gang, men er så redd trening kan påvirke amming. Har du noen tips til hvordan jeg bør starte opp med treningen?

 20. Hellu! Jeg syntes at treningsdagboken din er såå inspirerende når det gjelder å planlegge egne økter! Lurer likevel på; med tanke på så høyt treningsvolum som du har, hvor ofte trener du med overskudd / eller til «failure»? Ser at du har noen standardøkter, eller quickfixer som du kjører ofte. For meg er de liksom fullgode økter med tanke på belastning (haha), så jeg lurer bare er disse tunge for deg?
  Og hva er dine tips om man vil trene styrke 4-5 ganger i uka; hvor mange av øktene bør være «lettere»? Hvis man ofte er sliten (men gjerne vil bli sterkere), vil du anbefale å ta lettere økter, eller færre? Jeg har så lyst til å klare å «gi alt» på trening, men det går dessverre alt for ofte ut over livet utenom hvis du skjønner…

 21. Snakker dere engelsk med Kaia?
  Blander hun norsk og engelsk?
  Forstår hun engelsk?
  Hvordan er forholdet mellom Kaia og familien i Norge? Tenker på avstanden..
  Hvor mye kostet det å føde i Dubai?
  Har dere lyst på flere barn?
  Tenker dere på å finne noe større i Dubai?

 22. Dette huset i Portugal, er det et hus dere eier? Hvis ikke hvordan har dere råd til å leie det hele sommeren nesten? Det er jo så sinnsykt fint og stort og som regel så er det ikke så billig å leie feriehus andre plasser…

 23. Jeg blir snart mamma for første gang, og ønsker tips/inspirasjon til hvordan å trene i etterkant av fødselen :)

 24. Jeg lurer på om du kan skrive et oppdatert innlegg om Dubai? Jeg skal flytte ned dit sammen med samboeren min i september, han skal studere og jeg skal jobbe. Vi har tidligere vært på ferie der og vi elsket det. Men å være på ferie er selvfølgelig annerledes enn å bo der.

  Jeg kjenner jeg er litt bekymret for at vi ikke er gift.. Noen sier det går fint, andre sier man MÅ være gift. Blir dette sjekket når man lander i Dubai? Vet at du og Ian ikke var gift når dere først flyttet dit. Hvordan fungerte det? Sa dere at dere var mann og kone offentlig til andre eller bare kjærester? Holdt dere hender og kysset offentlig?

  Følte vi levde ganske så fritt da vi bodde på Al Qasr da vi var der på ferie, og som sagt, det er jo annerledes å bo der.

  Setter veldig stor pris på svar!

 25. Har du noggen tips te cardio eller intervallar, te ein person så hate cardio 😅 enten om det e på møllå eller nogge aent :)

 26. Hei!
  Solgte dere leiligheten deres i Dubai Marina for å kjøpe den dere bor i nå?
  Hav tenker dere om skolegangen til Kaia i forhold til skolene her i dubai? Er litt usikker på hvor datteren vår skal gå, og ifht om vi flytter tilbake til Norge og hvor stor forskjell det blir i fag..
  Hadde vært så gøy om du kunne laget vlogger av og til?!
  Hva med house tour???? 😄

 27. Siden jeg var en av de to som ønsket spørsmålsrunde, så stiller jeg selvsagt med en hel liste av spørsmål :-D

  – De grå digge myke shortsene man ofte ser deg i – hvor er de kjøpt?

  – Kan du lage enda et innlegg om en vanlig matdag for deg? Vet du har gjort det før, men vil gjerne ha ønskereprise på en ny en, for den forrige var sjukt inspirerende!

  – Hva tror du har vært mest gjeldene for at du har klart å komme i så god løpeform, samtidig som du holder styrketreningen gående? Intervallene, eller de lengre løpeturene? Mange(inkludert meg) sliter med å få opp kondisen samtidig som man trener så mye styrke, men det virker det som at du fikser så bra, du får jo bedre tid gang på gang! Noen tips?

  – Trener du ofte til failure, så tungt du bare klarer, eller har du også en del økter der du ikke er altfor sliten etterpå? Vil man ha best effekt av å ta seg helt ut ofte?

  – Dine beste tips til restitusjon?

 28. Hvordan møttes du og Ian? :-) Og hvorfor/hvordan endte dere opp i Dubai? Hvordan synes kaia det er å gå i barnehage hvor de fleste snakker et annet språk enn henne? Hvor er Ian fra? Hvordan er det å bo så langt fra familien? Tenker dere å flytte tilbake til Norge?

 29. Leser du romaner, og har du i så fall en god bok å anbefale?

  Hvor ofte pleier du å øke/forsøke å sette ny rekord på en løpeøkt (ute eller intervaller på mølla)?. Prøver du feks å øke på intervallene fra hver gang, eller blir du på det samme nivået en del ganger før du setter opp/legger på/forlenger intervallene? Forstod det nyeste innlegget ditt slik at du har for vane å løpe samme runde «på tid». Er det sjeldent du løper uten å presse deg?

 30. Hvordan redigerer du bildene dine? Endrer du på lys og farger? Bruker du filter? Synes de blir så freshe og lyse!

 31. Bruker anledningen til å spørre om enda ett spørsmål, og håper det kommer med :)
  Hva er dine tanker rundt carbs og flat mage? Må en kutte dette for å få mage? spiser du mye brøs, pasta osv? Sjokolade kan vi hvertfall ikke kutte ut :D

 32. Ser utrolig flott ut i Dubai, kunne tenkt å flyttet dit en gang:)

  Kan du fortelle litt om fordeler/ulemper ved å bo i Dubai?:D

  Syns du det var vanskelig å tilpasse deg reglene med tanke på klær, alkohol etc..?

  Har tidligere lest at du og Ian ikke var gift når dere først flyttet til Dubai. Er litt nyskjerrig på om det ikke ble sjekket på flyplassen ved innreise? Måtte dere oppgi hvor dere skulle bo eller om dere skulle bo sammen?:D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s