Gårdagens

Da jeg gikk på jobb igår hadde vi en vegg mellom kjøkkenet og stua, badekar på det ene badet og lyserosa baderomsfliser. Da jeg kom hjem fra jobb var veggen mellom kjøkken og stue borte, det samme var badekaret, og flisene på baderomsveggen var hvite! Sjitt ass! Det gikk fort!

Men som dere forstår er det altså litt kaos hjemme, og vi har ikke internett, så derfor kommer gårdagens treningsvideo litt forsinket idag :-)

Gårdagens økt var SLITSOM, og som følger:

Snatch fra heng: 3 reps, 5 sett, 35kg
Clean/frivending: 3 reps, 6 sett, 50-55-60-60-60-60kg

Og så dette stangkomplekset:
4 squatclean thruster
4 squat
4 push press bak nakken
4 foroverlent ro
4 chins
4 pushups i ringer

8 runder, med start hvert 3. minutt. Her kan du se eksakt hvordan:

Nå er jeg på min fjerde espresso, og begynner endelig å våkne.

PS! Stilling søkes for noen som kan lære meg å legge meg tidligere. Dersom denne personen også kunne lært meg å stå imot lysten til å spise sjokolade til middag hadde det også vært fint.

♥-lig hilsen,
Inger

19 kommentarer om “Gårdagens

  1. Awesome!!1 Akkurat sånn har jeg lyst til å trene, men det er ikke mulig der jeg trener nå =( Håper jeg finner noe bedre! Flink du er! Hvor mye har du på stanga?

      1. Sterk!!! Jeg viste noen av videoene dine til min spanske venninne (x-spansklæatninrer på 30 år). Hun er samme oppfatning som de andre eg har snakket om trening med her. Hun kommenterte at det var vel farlig å gå så dypt på knebøyen som du gjorde osv… så jeg forklarte alt jeg kunne, og jeg TROR hvertfall hun ble overbevist. Hun ville ikke trene styrke fordi hun ikke ville ha så store muskler. Det var da jeg kom på at jeg måtte vise henne deg. For å bli stram og fit må du trene SÅNN.ble veldig imponert, men sa at SÅ FIT trengte hun ikke å være :P hehe, så hun ville fortsette med kardioen sin.

  2. Den økta så morsom ut! Skal prøves :) Er det løfteskoen fra Reebok du har? Jeg sitter og skal bestille og tror jeg har peilet meg ut de skoene. Hvordan synes du de er i bruk, og størrelse og passform?

    1. kommer når den er klar! Vet ikke hvor stor den er, men vi har kjøkken og stue (nå i ett, etter at vi slo ned veggen mellom) to soverom, to bad og en gigantisk terasse. I love it! :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s