Trøtt i trynet

Forskjellen på når jeg gjør morgencardio og når andre gjør det, er at andre folk sikkert kommer seg i seng i en rimelig tid kvelden før. Jeg derimot lar morgencardioen skje på bekostning av dyrebar søvn. Ikke smart.

Men jeg gjør det ikke alltid sånn altså, bare idag. Jeg våknet nemlig tidligere enn jeg måtte av en sms, og bestemte meg for å løpe noen intervaller før jobb istedet for å sovne om igjen.

Og det var fryktelig slitsomt å løpe idag. Jeg håper at det bare er på grunn av løpeturen igår eller fraværet av morgenkaffe, men jeg frykter at det er på grunn av at tredemøllen i det nye leilighetsbygget er mye slemmere på tempoet enn tredemøllen i den gamle leiligheten. Å løpe 30 sekunders intervaller på 18km/t idag var nemlig mye mer slitsomt enn å løpe på hastighet opp mot 19km/t slik som jeg gjorde sist uke. Sjitt ass.. Jeg må teste igjen under bedre forhold for å bekrefte!

Meeeeeen, tempo sjempo, jeg fikk iallefall den effekten jeg ønsket; 10 minutters aktivitet som satte forbrenningen min i gir for resten av dagen ;-) Og det passet jo bra når vi har kost oss med fredagsbrunch resten av dagen!

Håper dere også har hatt en fin fredag :-)

Snaiks!

 

4 kommentarer om “Trøtt i trynet

  1. Vakre, fine, beste, Inger! Følger deg hveer dag, flere ganger om dagen… Er helt oppi hvor fint menneske du er, og beundrer deg så masse! Derfor ønsker jeg deg en SUPER helg!! :)

  2. Hva vil du anbefale å få i seg av næring før morgenøkt;) jeg trener nesten kun morgenøkter og pleier ikke å få i meg ant en noen glasser med vann.tar max en time fra jeg står opp til jeg er i gang.bør jeg få i meg litt mer,og evnt hva? liker ikke trene så raskt etter frokost derfor lar jeg det være;)passer jo på å få i meg næring rett etter trening da;) masse forskjellige myter om dette i forhold til fettforbrenninning ol,så hva stemmer?

    1. Det som stemmer er vel egentlig det som passer for deg. Føler du at treningene går bra når du trener om morgningen uten mat? Gjør de det er det jo ingen poeng i å endre noe selv om noen kanskje mener at man burde spise før. Du vil jo like garantert finne noen som mener at man ikke bør spise før! Det lureste er derfor å kjenne etter selv, eventuelt teste ulike alternativer og se om det er noen forskjell.

      Jeg lar det jo som oftest gå 4-5 timer fra jeg står opp til jeg trener, og jeg har ikke noe frokost i det hele tatt. Det funker kjempebra for meg!

      Det eneste jeg kan anbefale deg å teste er en stor dose BCAA før du trener fastende, da hindrer du forhåpentligvis iallefall muskelnedbrytning. Og som du sier, fortsett med bra måltid etter treningen. Det er jo det aller viktigste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s