To tredjedeler av en squatfest

5 x 5 knebøy og 3 sett med eleverte bulgarske splittbøy var alt jeg rakk (les: gadd) idag. Jeg trente sammen med fine Anna (som egentlig driver med bodypump o.l. men er helt syyyykt sterk!), og det ble en laaaaang økt grunnet mye snakking i pausene :-)

Men jeg hadde iallefall en veldig god følelse da jeg gjorde knebøyene. De siste gangene har jeg nemlig kjent meg svak, og ikke våget å sette meg så dypt ned som jeg pleier. Idag var det derimot ass to the grass all the way ;-)

photo

Nå skal jeg få meg ett par timer på øyet tenker jeg! Inatt kommer Ian hjem igjen! Glede :-)

5 kommentarer om “To tredjedeler av en squatfest

 1. Hvordan er temperaturen i Dubai nå, både i lufta og i sjøen? Skal tiL Dubai om en måned, kam du tenke deg hva temperaturen ligger på da? Hadde satt veldig pris på et svar!
  – Cecilie :)

  1. Hei igjen, svarte deg på forrige kommentar. Som nevnt er temperaturen veldig varierende nå, og det er vanskelig å spå hvordan den er om en måned. Vi hadde besøk fra Norge i fjor på omtrent samme tid som du skal, og da var været ok, det gikk fint å dra til stranden o.l, men om kvelden var det greit å ha litt mer vanlige klær fremfor de mest sommerlig antrekkene..

 2. Jeg har lest bloggen din lenge og sette stor pris på gleden og den positive energien som du sender ut til alle dine lesere. Jeg er sikker på at jeg snakker (skriver) på vegne av mange når jeg sier at du får trening til å være en positiv ting i hverdagen. En av de mest positive tingene er at du snakker rett fra levra og legger frem både de positve og negative opplevelsene du har med trening. Det gjør at oss dødlige beholder troa! :)

  Det er noen spørsmål jeg har lurt på en stund:
  – Hvordan er det egentlig å jobbe sammen med mannen sin? Hvordan legger dere opp dagene? Jobber dere mye sammen?
  – Hvilke tjenester er det dere tilbyr på deres treningssenter?
  – Du kunne ikke tilfeldigvis tatt bilder av selve senteret?
  – Hvorfor er Ian så mye på reisefot?

  Takk for meg! :)

  1. Wow!! For en fin start på dagen! Tusen takk for kjempefin kommentar :) :) :)

   Det funker veldig fint å jobbe sammen med Ian- so far so good iallefall ;) Og det blir jo ikke så mye tid vi har sammen selv om vi er på samme gym. Som regel begynner vi ikke jobb samtidig engang, og når jeg er med mine kunder ser jeg jo ikke han, og omvendt. Faktisk setter jeg ekstra pris på de gangene vi har lunch samtidig og kan få litt tid sammen :)

   Vi tilbyr:
   – personlig trening
   – semiprivat trening (duotrening, gruppetrening)
   – teknikkpakker (for personer som ikke vil trene hos oss, men likevel ønsker hjelp med teknikk og treningsprogram)
   – kostholdskonsultasjon/veiledning
   – behandling (dry-needeling/manuellterapi/fysioterapi/sportsmassasje etc.)

   Her kan du se en filmsnutt jeg laget da vi hadde offisiell åpning av senteret (i starten er det bilder fra selve oppstarten, og så litt film av hele gymmet)

   Ian foreleser for AFPT, akademiet for personlig trening, så det er derfor han reiser så mye.

   Håper du fikk svar på det du lurte på!
   Ha en fin dag :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s