Tunge løft og mye jentesnakk

Idag hadde jeg hele to treningskompiser, og om det ble mye snakking i pausene med én treningspartner, kan dere vel tenke dere hvor mye vi fikk gjort idag da vi var 3!

Det ble iallefall en del tunge sett med 3’ere i frontbøy, og 3’ere i pullups (pronert grep) med ekstra vekt. Deretter øvde vi litt på rykk (det er helt trist hvor dårlig jeg er i det løftet..) og frivendinger.

Vi trente på Crossfit Lifespark, og der har de pounds på vektene istedet for kilo. Jeg har litt trøbbel med matematikken når jeg skal konvertere de to, så hver gang jeg trener der, føles det ut som jeg løfter i blinde! Jeg ble derfor ganske fornøyd når jeg fant ut at jeg hadde gjort frontbøyene med 75kg og skikkelige pullups med 10kg ekstra :-D Det var jo evigheter siden jeg gjorde frontbøy sist, så det kjentes bra!

Photo by KJD ;-)
Photo by Kirby J Daughdrill ;-)

Her i stuen har vi akkurat avsluttet filmkveld med god mat og mer av den der forbannede norske sjokoladen! Hva skjedde med viljestyrken liksom!? Jeje, shit happens ;-)

Ha en fin kveld partypeople,
Gudd nait

6 kommentarer om “Tunge løft og mye jentesnakk

 1. Hei søteste Ingrid!
  Jeg lurer på om du kan hjelpe meg litt. Skal til Dubai i påsken, og lurer litt på om du vet hvor det er best å bo? Område liksom.. Du har jo fortalt at du har vært mye på ferie i Dubai før du flyttet dit, så derfor jeg tenkte du kanskje hadde litt tips ;-)
  Du har ikke lyst til å lage ett lite Dubai-innlegg da, med ting du liker, og anbefaler oss turister å gjøre? :-D
  Håper du synes d er greit at jeg spør :-)

  1. Hei!
   Jeg trives jo godt i Dubai Marina/Jumeirah Beach Road området, men det er kanskje litt fordi det er nærme her vi bor.. Da er du iallefall nærme strand, og har kort avstand til ett av de største kjøpesentrene. Dessuten er det mange koselige spisestedet i nærheten.

   Kanskje jeg tar meg tid til å lage ett slikt blogginnlegg ja, når «sesongen» nærmer seg :) Takk for tips!

   PS! Inger, ikke Ingrid ;)

 2. Hei!
  Jeg skal til india i februar og jobbe som frivillig og da mellomlander jeg i Dubai og blir der i et døgn. Da tenkte jeg på deg med engang, haha, har fulgt bloggen din siden i sommer, du er så sjarmerende :) Lurte derfor på hva du ville anbefale å gjøre, spise og se den dagen jeg er der? Er jo så stort og jeg så liten hehe :P Lurte også på om du vet om et rimelig hotell?

  1. Wow! Det hørtes spennende ut!!

   CHEESECAKE FACTORY!!! :D Hehe, kanskje ikke mest typisk Dubai, men god mat er det jo. Nå finnes den på både Dubai Mall og Mall of the Emirates.

   Men ønsker du en litt mer typisk Dubai restaurant anbefaler jeg å dra til Dubai Marina på en restaurant som heter Reem al Bawadi. Kanskje ikke den mest fancy, men kjempegod mat og ekte arabisk stemning ;)

   Ellers ville jo jeg, om jeg bare var der en dag, slappet av på en strand! Men that’s me ;)

   Det beste tipset jeg har for hotell er å sjekke expedia, hotels.com eller booking.com. Jeg har desverre ikke så bra erfaring med hotell her, vi har leid leilighet de gangene vi var på ferie!

   Kos deg masse og lykke til med jobb og alt. Skikkelig kult gjort må jeg si! Beundringsverdig :)

 3. Kan du legge ut en video hvor du gjør «ass to the grass» knebøy?:D og en hvor du gjør frontbøy?:) hvordan kommer du helt ned i knebøy uten å «tippe under» med rumpa? Tøyer du mye for bakside lår og hofteleddsbøyerne for å unngå den såkalte «buttwink’en»? Jeg sliter nemlig med at rumpa går under når jeg tar dype knebøy..:/

  1. Kommer :)

   Det er pga bevegeligheten min at jeg klarer det, og desverre kan jeg ikke si at jeg har gjort noe særlig for å oppnå den. Kan ikke huske første gang jeg gjorde en dyp knebøy, men jeg tror den alltid har vært som den er idag..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s